GLOBUL предлага Nokia Lumia 1020

Това е първият 41 MP камерафон с операционна система Windows Phone 8
по статията работи: Георги Георгиев
GLOBUL предлага Nokia Lumia 1020
Снимка: Globul

GLOBUL предлага на българския пазар хитовия модел Nokia Lumia 1020 - първият 41 MP камерафон с операционна система Windows Phone 8, който обещава най-доброто качество при мобилната фотография в комбинация с отлични характеристики

Смартфонът вече е наличен в жълт и черен цвят в магазините на GLOBUL, GERMANOS и официалните партньори на цена от 39.90 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментна програма GLOBUL Web&Talk с месечна такса 49.99 лв.

Устройството работи с двуядрен 1.5 GHz Snapdragon S4 процесор и има 4.5-инчов AMOLED дисплей, отличаващ се с Gorilla Glass 3 покритие и ClearBlack технология за намаляване на отблясъците и по-добра четимост при ярка слънчева светлина.

Новият Nokia Lumia 1020 притежава впечатляваща 41 MP PureView камера с оптична стабилизация на изображението, автофокус, Xenon и LED светкавица и Carl Zeiss оптика, които гарантират изключително качество на заснетите кадри, дори при слаба осветеност, и позволяват заснемането на снимки или видео при всякакви климатични условия.

Батерията с капацитет от 2000 mAh осигурява на потребителите повече време за разговори и споделяне на съдържание само с едно зареждане на устройството.

Nokia Lumia 1020 осигурява разнообразни възможности за връзка, сред които Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, DLNA, NFC и др. Смартфонът разполага с 2 GB RAM, както и с 32 GB вградена памет, и се отличава с компактни размери и тегло от само 158 г.

 реклама