GLOBUL посреща петима "мениджъри за един ден"

Стайн-Ерик Велан лично приветства петимата младежи
по статията работи: Данаил Казаков
GLOBUL посреща петима "мениджъри за един ден"

Главният изпълнителен директор на GLOBUL, г-н Стайн-Ерик Велан лично приветства петимата младежи, които ще прекарат един работен ден в компанията като част от инициативата "Мениджър за един ден", организирана от Junior Achievement Bulgaria.

"За мен е удоволствие и голяма чест да бъда сред тези талантливи млади хора днес. Вярвам, че винаги трябва да даваме шанс на младите, защото на нас също ни е бил даден подобен шанс, за да започнем своята кариера. Още помня времето, когато започнах да си търся работа – нямах никакъв опит, но имах кураж и куп страхотни идеи. А сега съм главен изпълнителен директор на голяма телекомуникационна компания! Така че всички вие можете да стигнете там, където искате, просто трябва да следвате мечтите си, да вярвате в себе си и да работите упорито.", заяви г-н Велан по време на откриването на инициативата.

Участниците в тазгодишната кампания – Борис Акалиев от Софийски университет "Св. Климент Охридски", Евелина Бечева и Петър Петров от Университета за национално и световно стопанство, Северина Темелкова от Втора английска езикова гимназия "Томас Джеферсън" и Радина Джабирова от Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Христо Ботев" – ще преминат специална въвеждаща програма, която ще ги запознае с корпоративната култура, историята, структурата и портфолиото на GLOBUL. След това младежите ще се срещнат с някои от най-опитните професионалисти и мениджъри на компанията в областите право, търговия и финанси, които ще разкажат повече за отговорностите и предизвикателствата на своята работа. По време на срещите, участниците ще имат възможност да споделят мнението си и да задават въпроси. В края на деня, всеки от тях ще получи сертификат за участието си в програмата.

GLOBUL се включва в инициативата "Мениджър за един ден" за шеста поредна година. Кампанията се провежда ежегодно в повече от 100 страни по целия свят с участието на висши държавници и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Целта й е да подпомогне реализацията на младите хора, да ги насочи в бъдещата им кариера и да им даде възможност да изградят професионални контакти.

 

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия и има над 150 милиона абонати.

 реклама