GLOBUL подкрепя KAMENITZA ФЕН КУПА за трета поредна година

Тазгодишното издание на турнира бе открито днес на официална пресконференция в София
по статията работи: Данаил Казаков
GLOBUL подкрепя KAMENITZA ФЕН КУПА за трета поредна година
Снимка: Globul

GLOBUL ще подкрепи дванадесетото поредно издание на най-големия футболен турнир за непрофесионалисти в страната Кamenitza Фен Купа. Всяка година спортната надпревара привлича десетки хиляди любители на футбола от цялата страна, които се състезават за престижната титла Национален шампион на България.

Тазгодишното издание на турнира бе открито днес на официална пресконференция в София. Сред официалните гости на събитието бяха легенди на българския спорт като Стефка Костадинова, Христо Стоичков, Димитър Пенев и Трифон Иванов. От името на GLOBUL участие в пресконференцията взе г-н Ясен Гуев, главен директор "Корпоративна политика" в компанията.

Традиционно, Кamenitza Фен Купа ще стартира в края на месец април. Квалификациите ще се проведат в 27 населени места, а регионалните полуфинали - в общо 12 града в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Кюстендил, Търговище, Хасково, Габрово и Монтана. През последния уикенд на месец август ще се състоят националните финали, на които ще бъде определен шампионът в тазгодишното издание на турнира.

Като партньор на Кamenitza Фен Купа, GLOBUL ще осигури специални награди за гостите и участниците в турнира. Компанията ще организира поредица от промоционални активности и интерактивни игри, в рамките на които ще раздаде 12 смартфона, два таблета и множество по-малки награди.

GLOBUL подкрепя футболния турнир Кamenitza Фен Купа за трета поредна година. През миналата година в него се включиха над 18 000 души, а на мачовете присъстваха над 40 000 фенове. Инициативата осигурява на участниците висококачествена екипировка, професионални условия за игра и акредитирани съдии. Освен това, отборите имат възможност да играят на стадионите на любимите си местни тимове и да се запознаят лично с редица знаменити български футболисти.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия и има над 150 милиона абонати.

 реклама