GLOBUL и GERMANOS търсят стипендианти

Тази година компаниите търсят стипендианти в областите радио и телекомуникации, маркетинг, финанси и човешки ресурси
по статията работи: Момчил Лалев
GLOBUL и GERMANOS търсят стипендианти
Снимка: inews.bg

За осма поредна година GLOBUL и GERMANOS ще осигурят финансова подкрепа и възможност за ранна професионална реализация на амбициозни и предприемчиви студенти в рамките на своята стипендиантска програма, съобщиха от двете компании.

Тази година компаниите търсят стипендианти в областите радио и телекомуникации, маркетинг, финанси и човешки ресурси. Участниците в програмата ще получават месечна стипендия до придобиване на бакалавърска степен и ще натрупат ценен професионален опит като се включат в различни проекти под ръководството на персонален наставник.

Освен това те ще имат възможност да участват в лятната стажантска програма на GLOBUL и GERMANOS, а най-добре представилите се младежи ще бъдат поканени да се присъединят към екипа на двете компании.

За участие в стипендиантската програма на GLOBUL и GERMANOS могат да кандидатстват всички студенти в трети или четвърти курс, които имат много добър успех, владеят английски език и притежават отлични компютърни умения. Кандидатите трябва да изпратят автобиография, мотивационно писмо на тема "Защо искам да стана стипендиант на GLOBUL" и справка от успеха си до момента на scholarship@globul.bg до 1 ноември 2013 г.

Стипендиантската програма е една от най-атрактивните и успешни младежки инициативи на GLOBUL и GERMANOS. Всяка година над 30% от участниците в нея остават на работа в компаниите.

 реклама