GEFCO България разширява обхвата на услугите си в сферата на морския и въздушен транспорт  2

GEFCO България предлага цялостни решения "от врата до врата"
по статията работи: Данаил Казаков
GEFCO България разширява обхвата на услугите си в сферата на морския и въздушен транспорт

Компанията се утвърждава като лидер не само в автомобилната логистика, но и в транспортното обслужване на индустриалния сектор. В тон с разрастването на дейностите си GEFCO разшири своя екипа, обслужващ морските и въздушни операции, включително и във втория си офис в град Варна.

GEFCO България предлага цялостни решения "от врата до врата", независимо от ограниченията на бюджет, срокове за доставка и товарни обеми. В допълнение към транспортната услуга компанията предлага всички съпътстващи услуги по обработка на документи, застраховане и доставка до посочен адрес. Специален софтуер осигурява локализиране и проследяване на пратките по всяко време.

Специфичните услуги включват:

  • Oceanstream Fulltainer: за превози на 20' и 40' пълни контейнера (FCL) от/до всички основни дестинации в цял свят;
  • Oceanstream Economy: групажни решения за внос и износ от/до основни дестинации в цял свят;
  • Skystream Economy: внос-износ групажни решения на големите летища по света, включително и доставки в рамките на 48 часа, а за пратки до 30 кг - с гарантирано съкратени срокове за доставка. Спазването на сроковете е възможно благодарение на приоритетното събиране и доставяне на пратките, ускорената митническа обработка и проследяването на пратката "от врата до врата”; 
  • Панаирна логистика: интегрирани решения, проектирани специално за логистика на събития – концерти, участия в изложения и др. - специален или специализирани транспорт, управление на административните и митническите формалности, техническа помощ като координация на спедитори, обработка и доставка.

Владимир Пашкунов, Мениджър Морски и въздушен транспорт споделя: "Разработваме съвременни мултимодални решения и алтернативи за транспорт. Морските, сухопътните и митнически операции стават все по-взаимосвързани, така че индустриалните ни клиенти търсят все по-интегрирани решения. Стратегията ни е фокусирана върху постоянното разширяване на мрежата и укрепване на отношенията ни с партньорите.”

През изминалата година екипът на направление Морски и въздушен транспорт се увеличи до 6 души. Предстоят нови назначения, включително и в офиса на GEFCO България във Варна.

Групата ЖЕФКО (GEFCO Group)

GEFCO определя стандартите в логистиката за индустриални производители. Чрез своите пет основни сфери на дейност – международен морски и въздушен транспорт, сухопътен транспорт, складово управление и опаковки за многократна употреба, логистика на нови автомобили, митническо и акредитивно представителство - GEFCO предлага глобални иновативни решения. Те са разработени както за местна и международна логистика, така и за междуфирмена и вътрешнофирмена логистика, отговаряйки на целия спектър от изисквания на производителите. Представена в над 150 страни, GEFCO се нарежда сред първите 10 европейски компании за логистика, с оборот от 3,6 млрд. евро за 2012 г. и 11,200 служители. Чрез своите над 300 бизнес локации, GEFCO развива дейност в ключови региони като Централна Азия, Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Източна Азия и Южна Америка.

Интернет страница: www.gefco.net

 реклама