Finlandia е най-елитната водка в света

Finlandia Vodka никога не прави компромис с качеството на продукта с цел краткосрочна печалба
по статията работи: Нели Минчева
Finlandia е най-елитната водка в света
Снимка: Finlandia

Finlandia Vodka e една от 11-те елитни марки на 2011 г. в класацията на Международната организация за изследвания на вино и спиртни напитки (IWSR). Тази година Finlandia Vodka заема пето място и е най-високо класиралата се водка от всички брандове в престижната класация.

IWSR е водещ доставчик на данни за вина, спиртни напитки и готови за консумация продукти в световен мащаб. Критериите за включване в списъка с елитни марки на IWSR изискват дадена търговска марка за напитки да продава повече от един милион кашона в страните, в които оперира, и да е доказала международно присъствие, поддържайки устойчив растеж и общ годишен ръст от най-малко 5% за последните пет години.

Най-малко 40% от продажбите трябва са извън основните пазари на компаниите, участвали в класацията на IWSR.

"Finlandia Vodka никога не прави компромис с качеството на продукта с цел краткосрочна печалба и нашите потребители разбират това. В същото време ние се стремим непрекъснато да предлагаме страхотен дизайн, вълнуващи подобрения на продукта и иновативни вкусове.", заявява Нийл Пунуани, старши вицепрезидент и управляващ директор за Finlandia Vodka в компанията прозиводител Brown-Forman.

Несравнимото качество и чистият вкус на Finlandia Vodka са известен факт. Finlandia Vodka се произвежда от чиста ледникова изворна вода и шест-редов ечемик, който е източник на възможно най-висококачествената скорбяла и на възможно най-ниското съдържание на естествени масла.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd (FVW) е 100% собственост на "Браун-Форман".

 реклама