Fashion Days с намаления до 70 % на модели от колекциите на GF Ferre, Ungaro Fever и Galliano през октомври*  3

За пореден път най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа доказва неподражаемия си усет за стил
по статията работи: Теодора Пенева
Fashion Days с намаления до 70 % на модели от колекциите на GF Ferre, Ungaro Fever и Galliano през октомври*
Снимка: Fashion Days

През октомври Fashion Days за пореден път доказва неподражаемия си усет за стил. Най-големият онлайн клуб за пазaруване в Централна и Източна Европа представя на своите потребители кампании с дрехи и аксесоари на някои от най-известните дизайнери. Модели от колекции на Galliano, GF Ferre, Ungaro Fever и Trussardi на намалени цени ще зарадват всички последователи на изискания вкус.

Този месец Miss Sixty, Primo Emporio и колоритният бранд Juicy Couture ще провокират потребителите на Fashion Days с атрактивните си модели и смели съчетания. Специално за любителите на луксозни аксесоари динамично развиващият се моден клуб е подбрал колекции от стилните часовници на Just Cavalli и Lancaster.

Сред спортно-елегантните  предложения на Fashion Days през октомври са модели на Adidas Porsche Desing, Pepe Jeans, Animal, както и спортни обувки за цялото семейство от Puma. Богатата гама от изискани предложения се допълва още от слънчевите очила на GF Ferre, екстравагантните рамки на Emporio Armani и шаловете на Valentino. И не на последно място, всички, за които стилът далеч не се свързва само с дрехи и аксесоари, могат да очакват висококачествени електроуреди от марката Remington, които ще намерят своето полезно приложение в ежедневието.

*Поради непостоянния моден пазар е възможно в списъка с колекции да настъпят промени.

За Fashion Days:

В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващият се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 3 000 000 почитатели в 7 европейски държави, е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия, Словения и Литва.

Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер в региона, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до 70%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират с индивидуалния си стил, като го усъвършенстват и разнообразяват.

 реклама