Ericsson Telecommunications Bulgaria – най-добър работодател в сферата на телекомуникациите

Според класацията ТОП ИКТ работодател на ICT Media и JobTiger.
по статията работи: Георги Георгиев
Ericsson Telecommunications Bulgaria – най-добър работодател в сферата на телекомуникациите
Снимка: Ericsson

Ericsson България бe обявена за най-добър работодател в сферата на телекомуникациите за 2013 година според класацията ТОП ИКТ работодател на ICT Media и JobTiger.

Наградата бе връчена от заместник-председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Атанас Гаров. Призът прие Георги Ножаров, мениджър "Човешки ресурси” в Ericsson Telecommunications Bulgaria.

"Вярвам, че тази награда е заслужена, защото през последната година постигнахме много успехи. В изследването тази година се включиха два пъти повече участници, тъй като разширихме екипа си. Регистрирахме между 10 и 20% по-добри резултати в анкетата в сравнение с 2012 г. Областите, в които отбелязахме напредък, са Лидерство, Познаваемост, Фокус върху клиента и Качество – едни от най-важните за нас", разказа Георги Ножаров.

Ericsson Telecommunications Bulgaria получава награда от класацията ТОП ИКТ работодател за втора поредна година, след като през 2012 г. се класира първи в категорията "Продажби на софтуер, хардуер и комуникационна техника на крайни клиенти”. Българското звено на международната компания е ключов играч на пазара в областта на 2G и 3G мобилните технологии и оборудване, решенията за TV/IPTV, медийните приложения и системната интеграция, IP оборудването.

 реклама