EVN България проведе изнесени срещи с клиенти в общините Любимец, Болярово, Гълъбово и Братя Даскалови в рамките на инициативата "EVN при Вас"

От старта на инициативата преди 6 месеца досега  дружеството е провело информационни срещи в 22 малки общини в Югоизточна България
по статията работи: Данаил Казаков
EVN България проведе изнесени срещи с клиенти в общините Любимец, Болярово, Гълъбово и Братя Даскалови в рамките на инициативата "EVN при Вас"

В седмицата на Международния ден на потребителите, отбелязван всяка година на 15 март, EVN България проведе поредните си изнесени информационни срещи с клиенти в рамките на инициативата "ЕVN при Вас".

В продължение на два дни (11 и 12 март) специалисти на дружеството се срещнаха с клиенти в четири общини в Югоизточна България, в които няма изнесен EVN Офис. Това са общините Любимец, Болярово, Гълъбово и Братя Даскалови. Сред обсъжданите теми бяха конкретни потребителски въпроси, теми от сферата на клиентското обслужване, структурата на цените и компоненти на фактурите, новите услуги на компанията, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в района, работата на аварийните екипи, енергийна ефективност и др.

EVN България стартира инициативата "EVN при Вас" за директен контакт с клиенти в по-малки общини през есента на 2013 г. Тя включва посещение на място от експерти на дружеството по общини и кметства, включително и в малки населени места, които са отдалечени от местния EVN Офис. Посещенията са предварително обявени с цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите.

Прекият диалог и контакт позволява получаването на директна обратна връзка от страна на клиентите в тези общини, което прави инициативата все по-популярна. За по-малко от 6 месеца бяха посетени населени места в 22 общини, от всички девет административни области, обслужвани от EVN България. Това дава основание на компанията да продължи активно своята инициатива и през 2014 г.

 реклама