EMEA Finance отличи УниКредит с осем награди

Събитието съвпадна с Годишната среща на Европейската банка за възстановяване и развитие, която тази година се състоя в полската столица с подкрепата на УниКредит
по статията работи: Данаил Казаков
EMEA Finance отличи УниКредит с осем награди

Международното списание EMEA Finance връчи осем награди на УниКредит на официална церемония във Варшава. Събитието съвпадна с Годишната среща на Европейската банка за възстановяване и развитие, която тази година се състоя в полската столица с подкрепата на УниКредит. Европейската банкова група получи следните престижни отличия:

  • Най-добра банка в България, Хърватска, Унгария и Словения;
  • Най-добра инвестиционна банка в Италия и Хърватия;
  • Най-добра чуждестранна инвестиционна банка в Полша;
  • Най-иновативна банка в Централна и Източна Европа и в Хърватия.

"За нас е голямо удоволствие и чест да приемем наградите на EMEA Finance като признание за нашия ангажимент да бъдем водеща европейска банка и като доказателство за нашия иновативен подход и близостта ни до клиентите. И осемте награди потвърждават, че нашите клиенти в Западна, Централна и Източна Европа ценят усилията ни да предоставяме възможно най-добрата услуга, включително достъп до световните капиталови пазари за компаниите", коментира Роберто Никастро, генерален директор на УниКредит.

Според Тим Бърк, главен редактор на EMEA Finance, наградите за УниКредит подчертават водещата роля на банките, част от групата, в региона на ЦИЕ и техните устойчиво изградени във времето отношения с клиентите.

През 2014 г. УниКредит Булбанк отбелязва 50 години от създаването си. С увереност в бъдещето банката продължава да работи ЗА своите клиенти, ЗА своите служители, ЗА местните общности. От началото на годината УниКредит Булбанк получи и ред други отличия – от от Global Finance за Най-добра банка в България и за Най-добра банка за търговско финансиране в България, за Най-иновативен банков продукт за 2013 за Cash M превод и за Най-добра HR стратегия за развитие на лидерство в организацията за 2013 г. от БАУЧР.

 реклама