Data Science с R за Java-разработчици в седмия технологичен уебинар на Luxoft

Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват чрез Youtube канала на Luxoft
по статията работи: Данаил Казаков
Data Science с R за Java-разработчици в седмия технологичен уебинар на Luxoft

Седмото издание от поредицата технологични уебинари на Luxoft (LTS) се открива на 30 май 2014 г. с лектор специалистът Сандър Мак.

Luxoft, водещ доставчик на услуги в разработката на софтуер и иновативни IT решения за клиенти по целия свят, на 30 май ще проведе 7-мото издание от своята поредица LTS. С десетгодишен опит на JVM, Сандър се специализира в разработката на модулни системи за Java и Java Script. В момента Сандър работи по мащабен проект в Luminis Technologies. Говорейки за "Data Science с R за Java-разработчици" Сандър ще наблегне върху важността на доброто разбиране на данни при създаването на авангардни приложения. Той обича да споделя своя опит и знания в блога си и пише материали за холандско Java списание. Често е канен в международни конференции за разработчици, където споделя страстта си към разработването и развитието на висококачествен софтуер.

Серията от технологични уебинари на Luxoft предоставят на IT професионалистите по целия свят възможността да споделят своя опит, създавайки глобалната образователна платформа IT Knowledge.

Желаещите да участват в нея могат да се регистрират в www.Luxoft.com или да участват чрез Youtube канала на Luxoft.

В това издание на LTS Webinar Сандър ще говори за езика R от гледна точка на Java-разработчиците. Как да наберете бързо скорост и за какви клопки да внимавате?

Също така ще се обсъжда темата как да се преодолее разделението между R-езика и JVM. Новите умения, които ще придобиете от този семинар, ще ви разкрият още по-добре вълнуващия свят на аналитичните данни и машинното обучение!

По време на презентацията ще научите как се появява една нова наука за данните, в която езикът с отворен код R става водеща технология. Този статистически програмен език е специално разработен за анализиране и тълкуване на данни.

За да участвате в уебинара с гост-лектор Сандър Мак, моля да се регистрирате в www.luxoft.com/lts

Повече информация за Luxoft Technology Series може да видите на нашия специален уебсайт www.luxoft.com/lts

# # #

За Luxoft:

Luxoft е водещ доставчик на услуги в разработка на софтуер и иновативни ИТ решения в глобален мащаб, обслужващ основно големи международни корпорации. Компанията предоставя услуги в разработката и поддръжката на софтуер, проектирането на ИТ системи и консултации в сферата на ИТ технологиите. Решенията на Luxoft се базират на специално разработени продукти и платформи, които влияят пряко върху бизнес резултатите на клиентите, увеличават бизнес ефективността, предоставят информационна сигурност и надеждност, и непрестанно се допълват с нови разработки. Luxoft е представена в 13 страни, притежава 15 центъра по целия свят и 20 представителства, в които работят над 7,200 души според последните данни. Luxoft се управлява централно от Цуг, Швейцария и е листвана на Нюйоркската фондова борса. За повече информация: www.luxoft.com

 реклама