Cinexio става на една година - подарява над 2500 награди!

Cinexio достигна 50000 сваляния, като месечно през него се резервират по над 10000 места!
по статията работи: Данаил Казаков
Cinexio става на една година - подарява над 2500 награди!

Смартфоните стават все по-неизменна част от ежедневието ни, а покрай тях и създадените за тях мобилни приложения. Едно от тях, днес (12.12.2013) навършва една година, а именно Cinexio - единственото кино приложение у нас, което позволява на потребителите да резервират билети за кина от цяла България!

Cinexio се появи на бял свят преди година с подкрепата на българския фонд за рисково инвестиране в сферата на новите технологии - LauncHub, който по това време инвестира в обещаващия проект. Година по-късно, създателите му определено оправдават очакванията както на своите инвеститори, както и тези на своите потребители. Cinexio достигна 50000 сваляния, като месечно през него се резервират по над 10000 места! Освен това приложението вече е достъпно и в още 5 държави - Германия, Австрия, Хърватска, Словения и Сърбия!

За да отпразнува успешната година, Cinexio oрганизира специална игра с над 2500 награди предоставени от Кино Арена, Vivacom и HTC! Всеки резервирал билети през приложението през следващите 30 дни влиза ще може да спечели смартфон, няколко пакета за мобилен интернет, стотици билети за кино и още много. Свалете приложението на своя iPhone или Android и се включете в играта!

 реклама