Cat® представя новия флагман S50, създаден за любителите на силните усещания  2

Смартфонът е подходящ за феновете на екстремни спортове и работещите хора, които търсят отлична функционалност и добра защита
по статията работи: Данаил Казаков
Cat® представя новия флагман S50, създаден за любителите на силните усещания

Cat Phones представиха новия модел Cat® S50 - 4G смартфон от висок клас, създаден специално за употреба на открито и в агресивни условия, което го прави перфектен за любителите на екстремни спортове и работещите във външна среда.

S50 е водоустойчив и екранът реагира при използване с мокри пръсти. Той е устойчив на дрaскотини, прах и може да издържи повече от няколко изпускания и ожулвания. Телефонът има четириядрен (1.2Ghz) процесор, 8MP камера, поддържа последна версия на Android (KitKat) с достъп до Google Play и съвместимост с 4G.

 

"Изборът на мобилен телефон, подходящ за занимания на открито, често означава да направиш компромис или с функционалностите, или с нивото на защита,” казва Оливър Шулте, CEO на телефоните Cat. "Нo не и с S50, който предлага всички възможни функции на смартфон от най-високо ниво с така нужната протекция и издръжливост, каквито се очакват от бранда Cat".

S50 е първият телефон на Cat, който идва на пазара с предварително инсталирана специална селекция от над 1000 мобилни приложения в собствения Cat Phones App Store. Подбраната колекция, която включва както добре известни и широко употребявани приложения като Skype и Endomondo, така и по-нишови, но не по-малко полезни апликации като CHECD, дава предимството, че потребителите на телефоните Cat няма нужда да разглеждат повече от 1.2 милиона приложения в Google Play, за да намерят това, от което имат нужда, защото в новия Cat Phones App Store са подбрани точно 1000 приложения, които съответстват на техния начин на живот, работа и забавления.

В допълнение на устойчивия дизайн, S50 е тунингован и с напреднала аудио технология, разработена от Waves, носител на Technical GRAMMY Award®. Аудио системата гарантира по-добър звук дори във външна среда, без значение дали става дума за игри, гледане на филми, слушане на музика или просто говорене по телефона.

CAT S50 ще бъде наличен на българския пазар през месец октомври.

Спецификации на S50

  • Android™ (4.4) KitKat
  • Водоустойчив с възможност за работа на екрана с мокри пръсти
  • IP67 сертифициарана прахоустойчивост
  • Mil Spec 810G
  • Устойчив на драскотини
  • 4.7” Shatter устойчив Gorilla® glass 3
  • 8MP камера със светкавица и HD видео
  • 4G LTE
  • 16 часа време на разговори
  • 8GB памет. Micro SD карта с поддръжка на 64GB

 

За телефоните и аксесоарите на Cat:

Брандът Cat е посветен на доверието, издръжливостта, устойчивостта и качеството. ДНК-то на Cat е във всеки мобилен телефон и аксесоар, разработен от Bullitt Mobile Ltd. и осигурява стабилни мобилни комуникации. Новите продукти са създадени, за да отговорят на разнообразието на нуждите в съвременния живот.

 реклама