Carrier постига нов търговски стандарт с въвеждането на MenEco™ и Mendos™ вертикални крайстенни витрини

Двата типа хладилни витрини Mendos и MenEco достигат безпрецедентни нива на ефективност
по статията работи: Петя Бързилска
Carrier постига нов търговски стандарт с въвеждането на MenEco™ и Mendos™ вертикални крайстенни витрини
Снимка: sxc.hu

Carrier, световният лидер във високотехнологичните отоплителни, климатични и хладилни решения, представи най-новите си хладилни витрини от продуктовата гама Evolution 6. Новите MenEco™ вертикални затворени  и Mendos™ вертикални отворени хладилни витрини предлагат нов стандарт по отношение на производителността и търговското пространство в магазина.

И двата типа хладилни витрини Mendos и MenEco достигат безпрецедентни нива на ефективност благодарение на изцяло преработената система за управление на въздуха. Пространството, определено за продукти, е значително увеличено, което води и до увеличаване на дълбочината на рафта с повече от 20% в сравнение с други подобни модели.

Специално проектирана за работа в затворен обем, вертикалната крайстенна хладилна витрина MenEco е с новаторски подобрения по отношение на търговския потенциал, енергийната производителност и външния вид. Изцяло стъклените врати, в комбинация с новата MenEco система за управление на въздуха, водят до спестяване на енергията с до 55% в сравнение с други хладилни витрини.

"Продуктовата гама Evolution 6, представена от моделите Mendos и MenEco, осигурява на търговците на дребно по-голяма търговска площ, без  да се налага те да правят компромиси с хладилната производителност", каза Джеймс Нътинг, директор на продуктова гама Evolution 6, Carrier Хладилна Техника.

ЗА CARRIER

Carrier е световен лидер във високотехнологичните отоплителни, климатични и хладилни решения. Експертите на Carrier предоставят устойчиви решения, интегрирайки енергийно ефективни продукти, сградни инсталации за управление и енергийни услуги за жилищни сгради, търговци на едро и дребно, транспорт и клиенти, работещи в сферата на хранителните услуги. Основана от изобретателя на модерната климатична инсталация, Carrier подобрява света около нас чрез инженерните иновации и управлението на околната среда. Carrier е част от UTC Climate, Controls & Security , подразделение на United Technologies Corp., водещ доставчик на космически и сградни системи в световен мащаб.  Посетете www.carrier.com за повече информация.

 реклама