Blizoo с промоционални цени на интернет услугите си за студенти

Предложенията са валидни до края на октомври
по статията работи: Данаил Казаков
Blizoo с промоционални цени на интернет услугите си за студенти
Снимка: blizoo

През октомври най-големият кабелен оператор в страната – blizoo, предлага специални предложения за студенти, като част от есенната си промоционална кампания. Интернет услугите "НЕТ 25" и "НЕТ 50" ще бъдат достъпни за всички активни студенти  на атрактивни цени за целия срок на договора. Пакетът "НЕТ 25" може да бъде използван за 11.99 лв. на месец и 2 месеца безплатно ползване, а допълнителен бонус при предоставяне на услугата през коаксиалната мрежа на blizoo е безплатен WiFi модем и аналогова телевизия. "НЕТ 50" пък се предлага за 14.99 лв. месечна такса и 2 месеца безплатно ползване, а при избор на коаксиалната мрежа на оператора студентът получава и аналогова телевизия.

До края на октомври са в сила и есенните предложения на blizoo, предлагащи тройните пакети "Екстра", "Екстра+", "Премиум" и "Шампион" с 50% намаления в срок от 6 месеца при двугодишен договор.

"Вярваме, че предоставянето на надеждни услуги на добри цени е правилният подход, отговарящ и на очакванията на потребителите. Нашата цел е да сме конкурентни на пазара и да предлагаме качествени интернет и ТВ предложения, които да създават положителни емоции и приятни изживявания у клиентите ни.” – коментира Стефан Хинков, маркетинг директор на blizoo.

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 150 ТВ канала, 25 HD канала, интернет със скорост до 150 Mbps и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи без такса за телефонната услуга.

 реклама