Blizoo с атрактивни нови услуги

Клиентите на оператора могат да гледат всички мачове от Световното първенство по футбол в HD формат
по статията работи: Данаил Казаков
Blizoo с атрактивни нови услуги
Снимка: blizoo

Най-големият кабелен оператор в страната - blizoo, въвежда нови промоционални услуги, предлагащи по-голяма свобода и неповторими изживявания на потребителите на цифрова телевизия. Клиентите на компанията ще могат да се насладят на най-очакваното футболно събитие за годината, при това в HD формат. Като допълнение към това, за старта на Световното първенство по футбол в Бразилия всеки нов или настоящ абонат на blizoo може да закупи 32-инчов телевизор Samsung H4000 LED на цена от 25.99 лв. на месец за срок от две години*.

Каналът BNT HD се предлага без допълнително заплащане за всички телевизионни пакети. Телевизорът пък ще допълни цялостното футболно изживяване с вградената опция football mode, която подобрява качеството на звука и картина при гледане на футболни срещи.

Всички клиенти на blizoo могат да се възползват и от още една нова услуга, която вече автоматично се въвежда в цифровата телевизионна платформа на оператора – функцията "Отложен старт". Тя дава възможност да гледате програмата на даден ТВ канал с 1 час назад. С тази функция феновете на футбола ще могат да се насладят отново на даден мач от Световното първенство, а почитателите на интересните филми или предавания да "върнат" назад любимите си канали. Новата услуга стартово е безплатна до края на юни, а наличните канали са БНТ HD +1, BNT+1, bTV +1, nova+1, bTV Comedy +1, TV7 +1 и Diema Family +1.

За настоящите си потребители blizoo предлага и промоцията "Доведи приятел, получи награда", с която всеки, препоръчал услугите на оператора на свой приятел и довел нов клиент, получава един месец без такса за абонамента си.

"Надяваме се, че с новите ни оферти ще зарадваме потребителите, които искат перфектно качество на услугата и възможност да й се насладят когато и както желаят. HD каналите и отложените във времето програми на водещите телевизии с национално покритие ще дадат още по-пълна функционалност на услугите ни.” – коментира Харолд Рош, изпълнителен директор на blizoo.

blizoo е най-големият кабелен оператор и предпочитан избор за цифрова телевизия и интернет в повече от 40 града в страната. Компанията е водещ доставчик на пакетни услуги, като предлага повече от 150 ТВ канала, 25 HD канала, интернет със скорост до 150 Mbps, без такса за телефонните услуги и неограничени разговори към всички фиксирани мрежи.

*Офертата е валидна за нови клиенти и за настоящи клиенти при преподписване на договор за 18 месеца. Клиентът може да избере да заплати в брой 549 лв. в магазините на blizoо в цялата страна*.

 

 реклама