Billa с нов магазин в центъра на Бургас

Магазинът следва новата концепция на веригата за свежест и успешни иновативни практики
по статията работи: Петя Бързилска
Billa с нов магазин в центъра на Бургас
Снимка: Billa

Billa България откри петия си магазин в Бургас, с което броят магазини на веригата нарасна на 86. Магазинът се намира в идеалния център на града, на главната търговска улица ─ "Александровска" 58, в Търговски център "Пиргос" и е първият с подобен формат в региона, а локацията е специално подбрана, за да осигури на жителите на Бургас допълнително удобство.

Новооткритият Billa магазин е с площ 430 кв. м. и следва най-новите стандарти на веригата за свежест, удобство и качество. Асортиментът включва над 8000 специално подбрани качествени стоки и предлага всичко необходимо за ежедневното пазаруване. Освен стандартния асортимент в магазина ще се предлагат и успешните практики, взаимствани от първия и най-иновативен магазин на веригата в София като приготвенa на място грил скара, прясно изцедени фрешове, свежи салати и изпечен на място хляб.

"Изключително съм щастлив, че днес откриваме петия Billa магазин за Бургас. Въпреки че жителите на града вече ни познават, смея да твърдя, че този магазин е наистина специален ─ не само защото се намира в идеалния център, но и защото следва най-високи международни стандарти. Все пак наша основна цел е да предлагаме на клиентите си максимално свежа храна и удобство. За Billa въвеждането на иновации е вече практика. Това е и причината не само активно да развиваме своята мрежа от магазини, но и да инвестираме в реконструкция на съществуващите такива. Да не забравяме и факта, че днес откриваме и 35 нови работни места. С това работните места, които осигуряваме в град Бургас, стават над 160", каза Николай Петров, изпълнителен директор на Billa България.

В новооткрития магазин  клиентите ще могат да се възползват от всички атрактивни промоции, които веригата представя всяка седмица на своите клиенти, а именно над 250 продукта Clever с гаранция за най-ниска цена, Акция, BILLA Card Акция, Гранде Оферта ─ 25% отстъпка от продуктова група с BILLA Кард, отстъпка на продукти срещу събрани точки, както и продукти от новата линия на собствената марка Billa, произведени от селектирани български и международни производители.

 реклама