Best2B води белгийски инвеститори в Пловдив  3

По програма белгийската делегация ще се запознае с възможностите за инвестиране в един от най-мащабните български проекти
по статията работи: Данаил Казаков
Best2B води белгийски инвеститори в Пловдив

Белгийска бизнес делегация, водена от Жоел Брансън - декан на факултета по икономика и бизнес "Солвей” към Свободен университет Брюксел, пристига утре, 30 януари, в Пловдив. Визитата се организира от проф. Жак Вилрокс, председател на Белгийско-Българската асоциация Best2B и "Респект консулт", дружеството, съучредител на пловдивския офис на асоциацията.

"3 месеца след като белгийският посланик откри клон на Best2B /БестТуБи/ в Града под тепетата вече реално работим по 3 проекта с чужди компании. Този факт говори, че европейските предприемачи имат интерес към България и когато имат доверен местен партньор взимат по-лесно решение да инвестират", посочи Катерина Гушкова, управляващ съдружник на "Респект консулт".

По програма белгийската делегация ще се запознае с възможностите за инвестиране в един от най-мащабните български проекти - "Тракия икономическа зона". Групата бизнесмени ще бъде посрещната първо в пловдивския офис на Best2B в комплекс "Хеброс", където ще бъдат обсъдени настоящи и бъдещи съвместни проекти.

 реклама