BI уебинар организира Тим ВИЖЪН България

Участниците в уебинара ще могат да видят как бързо и лесно да превръщат данните в полезна информация, да създават стандартните си отчети, анализи, бюджетиране, планиране, консолидиране и други
по статията работи: Данаил Казаков
BI уебинар организира Тим ВИЖЪН България

На 31 юли 2014 г., от 10:30 часа Тим ВИЖЪН България ще представи новостите в Business Intelligence (BI) технологиите и най-иновативното решение в портфолиото си – Tableau, на уебинарa "Максимум информация с минимум усилия".

Участниците в уебинара ще могат да видят как бързо и лесно да превръщат данните в полезна информация, да създават стандартните си отчети, анализи, бюджетиране, планиране, консолидиране и други. Това е възможно и достъпно за всяка компания, благодарение на self-service BI решението Tableau.

Уебинарът е безплатен, а желаещите да се регистрират могат да го направят на адрес http://team-vision.bg/events/bi-webinar-max-info-min-effort-bg

Tableau осигурява бърз достъп до фирмената информация и дава възможност за анализ на дългосрочни тенденции, за определяне на проблемните сектори или служители, както и за сегментиране на резултатите. То може да бъде настройвано и използвано без намесата на IT специалист и обработва данни от всякакъв тип източници (Excell, Access, SQL, ERP, CRM, счетоводни системи и други структурирани данни). Онагледяването на данните се осъществява чрез различни модерни визуализации, представени в лесен за работа потребителски интерфейс.

Български клиенти на Tableau вече са компании като ЛД, Алкомет, Ауто Бавария, ЕсЕндБи Индастриал Минералс, Апарел Груп, Клио Комерс и Интерагри България.

За Тим ВИЖЪН България ООД

Тим ВИЖЪН България предоставя висококвалифицирани експертни услуги, свързани с анализ и оптимизиране на бизнес процеси. Проектира, изгражда и внедрява цялостни решения за управление на бизнеса, базирани на MS Dynamics NAV, MS Dynamics CRM и BI продукта Tableau, както и вертикалнoто решениe за транспорт и логистика LogiQstar. Тим ВИЖЪН България е първата компания, локализирала за българския пазар системата Microsoft Dynamics NAV (Navision) и единственият български партньор на Microsoft, който има 100% удовлетвореност на клиентите си по отношение на предлаганите решения и услуги.

 реклама