BG Business Solutions става официален SAP Channel Partner

С определянето му като оторизиран SAP Channel Partner, BG Business Solutions вече предлага цялостни решения с всички аспекти
по статията работи: Данаил Казаков
BG Business Solutions става официален SAP Channel Partner

SAP България обяви днес, че добавя BG Business Solutions като свой официален партньор по програмата SAP®PartnerEdge. Това упълномощава компанията да препродава SAP ® решения на територията на България.

С определянето му като оторизиран SAP Channel Partner, BG Business Solutions вече предлага цялостни решения с всички аспекти, необходими за успешното изпълнение, като SAP софтуерно лицензиране, услуги по внедряване, оптимизация, поддръжка и документация.

"Придобивайки статут на SAP партньор, ние ще можем активно да участваме в бизнес трансформацията на нашите партньори и клиенти като ги консултираме при избора и внедряването на световно признатите продукти на SAP", каза Драгомир Маринов, управител на BG Business Solutions.

"Нашата мисия е да доставим на пазара бързина, качество и гъвкавост на предлаганите от нас услуги, целим това да е и отличителната ни черта."

"SAP и нейните партньори предлагат на бизнеса набор от вертикални решения, чрез които да се конкурират ефективно и да развиват бизнеса си устойчиво", каза Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP България. "Обещахме на пазара добре структурирана и работеща партньорска мрежа с мотивирани и квалифицирани партньори. Нова стъпка в тази посока е присъединяването към нашата екосистема на компания като BGBS." – допълни тя.

За SAP България

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP AG присъства на българския пазар вече повече от 15 години. През декември 1999г., SAP AG регистрира дъщерното си дружество SAP България ЕООД, а през 2002г. инвестира в развоен център – SAP Labs България. Днес, над 560 разработчици и професионалисти работят по последните облачни технологии, предлагани от SAP.

На българския пазар SAP предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

SAP България ЕООД притежава изключителните права да продава в България лицензи за продуктите на SAP. Фирмата притежава правото да локализира продуктите на SAP за България, да предоставя локална поддръжка и да поддържа системите на българските клиенти.

 реклама