Allview пуска в продажба на европейския пазар X2 Soul – най-финият смарт телефон  3

Революционните размери на телефона са резултат от използването на най-новите технологии
по статията работи: Данаил Казаков
Allview пуска в продажба на европейския пазар X2 Soul – най-финият смарт телефон

Allview, румънската марка номер едно за смарт телефони и таблети, днес представи на европейския пазар смарт телефона X2 Soul. С дебелина само 5,55 мм, новото устройство е на върха на класацията за най-тънки телефони в света.

Революционните размери на телефона са резултат от използването на най-новите технологии. 98% от корпуса на X2 Soul е от метал и стъкло, покрит е от двете страни с тънък слой Corning Gorilla Glass 3 (0,55mm дебелина на лицевата и 0,40mm на задната страна). X2 Soul е идеалното приспособление за пристрастените към технологии потребители; 2300 mAH батерия позволява до 10 часа време за разговори.

"Най-добрите хардуеърни компоненти и най-новите технологии са заедно в устройство с дебелина само 5,55 мм, без да се прави никакъв компромис с производителността му", каза Генералният мениджър на Allview, Лусиан Петисила.

Новото устройство е с 5-инчов Full HD Super AMOLED дисплей, осемядрен процесор, 16 GB вградена памет, 2 GB RAM и две камери, съответно 13 и 5MP.

Мощният осемядрен MediaTek MT6592 процесор, заедно с графично решение Mali 450 предлагат превъзходен пърформънс при игри и разширен мултитаскинк.

"MT6592 е част от нашия ангажимент за осигуряване на високо производителни, но и рентабилни решения, ускорявайки глобалните демографски трансформации, които са причина за развитието на новия супер-среден пазар. Като "Истинска" осемядрена смартфон платформа, осемте ядра на MT6592 са напълно мащабируеми и способни на тактовата честота до 1.7GHz при X2 Soul на AllView, постигайки отлични резултати производителност/Ват, така че потребителите вече могат без усилие да правят няколко неща едновременно и максимално да използват смарт телефоните си ", заяви Артур Уанг - Старши директор на MediaTek.

X2 Soul е с основна 13MP камера Sony IMX 135 с автофокус и светодиодна светкавица. Предната 5MP камера предлага 95 градуса ултра-широк ъгъл, който позволява автопортрети в цял ръст.

X2 Soul се предлага в два цвята - черен и бял, и може да се закупи на цена от 333 евро.

Повече подробности за X2 Soul може да намерите на www.allviewmobile.com/international.

За Allview

Създадена през 2004 г., Allview е румънска марка номер едно за смарт телефони и таблети. Allview Mobile има офиси в Румъния и Германия.

 реклама