ASUS представи визията си невероятен дигитален живот на потребителите по време на Computex 2014  3

Председателят на ASUS Джони Ши представи революционните Transformer Book V, Transformer Book T300 Chi и други зашеметяващи и иновативни устройства
по статията работи: Данаил Казаков
ASUS представи визията си невероятен дигитален живот на потребителите по време на Computex 2014

Председателят на Борда на директорите на ASUS Джони Ши участва на изложението Computex 2014. Той представи визията на ASUS, с която компанията иска да предложи върховен дигитален живот на всички, за да отпразнува 25 години на иновации и дизайн и за да анонсира зашеметяващи нови продукти. Неговата презентация започна с представяне на нова линия продукти, проектирани за професионалистите и потребителите, които имат нужда от решения с висока производителност. Новите продукти на ASUS са: Zenbook NX500 – ултрапортативен лаптоп, който комбинира иновативен дизайн с мощен хардуер; ProArt PA328Q 4K/UHD – 32-инчов монитор с ултрависока резолюция, който възпроизвежда картина със спиращи дъха нива на детайлите, и RT-AC3200 – най-бързият 802.11ac трибандов Wi-Fi рутер.

Джони Ши продължи с представяне на нови продукти за върховно забавление, предназначени за потребителите, които искат да имат интернет връзка навсякъде, да споделят всеки момент от ежедневието си и да се забавляват с игри, музика и филми. Това са новото поколение Fonepad – 8-инчов таблет с вграден 3G модул и телефония, и новата серия MeMO Pad устройства – таблети с големина на екрана 7 и 8 инча, предлагащи невероятно забавление.

В края на своята презентация Джони Ши обяви два революционни продукта, проектирани да предложат върховна продуктивност и мобилност. Двете устройства са създадени за силно мобилните потребители, които работят и се забавляват в движение. Transformer Book V е първият в света лаптоп с пет режима на работа и може да се използва като три различни устройства в едно: лаптоп, работещ с операционна система Windows и Android™, таблет и смартфон. Другото ново устройство е Transformer Book T300 Chi, високопроизводителен разглобяем ноутбук с най-тънкия в света дисплей за таблет - 12,5-инча.

"Точно когато отбелязваме 25 години на иновации и инженерни постижения, ние се радваме да представим тези нови продукти, които са създадени, за да предложат върховен дигитален живот на всички потребители", коментира Джони Ши. "ASUS е отдадена на технологиите и водена от иновации. Компанията мечтае, осмелява се и се стреми да прекрачи границите на възможното, за да продължи своето пътуване в търсене на невероятното".

По време на Computex 2014, ASUS показа и своя нов настолен компютър от типа "всичко в едно" Portable AiO PT2001. Моделът представлява моноблок компютър с 19,5-инчов сензорен дисплей, който предлага уникален и компактен дизайн за безпроблемна работа както у дома, така и в офиса.

Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™, е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

 реклама