ASUS обяви външна аудиокарта Xonar U7 Echelon Edition със съраунд звук

Компактната USB аудиокарта е със самостоятелен усилвател за слушалки, геймърски дизайн и ексклузивната технология Sonic Radar
по статията работи: Момчил Лалев
ASUS обяви външна аудиокарта Xonar U7 Echelon Edition със съраунд звук
Снимка: Asus Official Site

ASUS обяви външна аудио карта Xonar U7 Echelon Edition със 7,1 канала. Картата се свързва посредством USB и запазва високото качество на звука, познато от предшественика й и носител на награди Xonar U7, като добавя военен камуфлаж на корпуса, използван при гамата Echelon.

Освен стилния външен вид инженерите на ASUS са се постарали да предложат внушителна гама от ексклузивни технологии в помощ на геймърите. Технологията Sonic Radar засича позицията, от която идва звукът по време на игра и го визуализира на екрана, а Sonic Studio Pro позволява извършването на фини настройки на всеки аудио детайл.

Технологията Sonic Radar дава предимство по време на игра

Съвременните игри предлагат доста повече елементи от графиката. Геймърите искат да се потопят напълно в света на играта, за да могат да чуят, видят и победят своя съперник. Поради тази причина Xonar U7 Echelon Edition се предлага с ексклузивната технология на ASUS Sonic Radar, която дава значително предимство на геймърите. Без значение от играта, Sonic Radar показва звуков радар, чрез който виждате къде намира източникът на шум.

Като допълнение радарът може да се персонализира за улавяне на определени звуци като стъпки или изстрели. Това помага на играчите да локализират своите противници, дори и когато нямат пряка видимост към тях в самата игра, което осигурява значително предимство пред конкуренцията. Позицията на Sonic Radar на екрана също може да се променя, което увеличава удобството и го прави подходящ за различни игри и сценарии.

Пълен аудио контрол и иновации със Sonic Studio Pro

ASUS Xonar U7 Echelon Edition се предлага с последната версия на софтуера Sonic Studio Pro. Той осигурява на потребителите пълен контрол върху всеки аспект на звука – от еквалайзера (EQ) до баланса на 7,1 каналите. Интуитивният интерфейс може да се използва за създаването и превключването между различни профили, които да отговарят на различните игри. Интерфейсът позволява извършването на фини настройки на Dolby Home Theater 4 за конвертирането на стерео в 5,1 или 7,1-канален съраунд звук.

 реклама