ASUS T100 с премиера във VIVACOM

Новият 10-инчов таблет притежава пълноразмерна клавиатура, с която се превръща в ултрапреносим лаптоп
по статията работи: Петя Бързилска
ASUS T100 с премиера във VIVACOM
Снимка: vivacom

Съчетание на удобен таблет и ултрапортативен лаптоп с висока производителност дебютира в търговската мрежа на VIVACOM от тази седмица. ASUS T100 ще се предлага на цена от 26,90 лв./месец с тарифнаталиния Traffic Unlimited.

ASUS Transformer Book T100 е изключително компактнo и ултралеко устройство, предназначено за потребители, които търсят таблет и мобилен компютър 2 в 1, както и възможност за бърз избор между едното или другото в зависимост от нуждите си. АSUS T100 разполага с новия четириядрен процесор Intel® Atom™ Bay Trail-T Z3740, позволяващ безпроблемен мултитаскинг, висок клас HD 10,1-инчов дисплей с резолюция 1366 х 768 и тъчпад, който разпознава жестовете за работа с Windows 8.1. IPS технологията предлага широк ъгъл на видимост от 178 градуса за висока отчетливост на картината дори при пряка слънчева светлина, а ASUS Reading Mode осигурява нужните настройки на екрана, за да не се изморяват очите при по-продължително четене.

Освен че може да работи 11 часа без зареждане, новият ASUS притежава технологията ASUS Instant On, позволяваща устройството да бъде стартирано от standby режим, като в същото време да издържи в този режим 14 дни само с едно зареждане на батерията. Сред другите забележителни характеристики на иновативния таблет са 2GB RAM, 64GB SSD памет, USB 3.0, 802.11a/b/g/n двубандов Wi-Fi адаптор и Bluetooth 4.0. Моделът се предлага с Microsoft Office Home & Student 2013 с програмите Word, Excel, PowerPoint и OneNote.

 реклама