ASAPIT отвори нов офис в град Кюстендил

Компанията е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България
по статията работи: biznews.bg
ASAPIT отвори нов офис в град Кюстендил

ASAPIT, част от групата ASAP, е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България. Днес компанията обяви официалното отваряне на нов офис в град Кюстендил.

Новият офис ще обслужва всички клиенти на ASaAPIT в град Кюстендил и околностите му.

Според изпълнителния директор на ASAPIT г-н Петър Зюмбилев тази стъпка е продиктувана от увеличилия се пазарен дял на компанията през последните няколко години.

"През последните пет години нашите ИТ решения станаха широко познати на територията на България, благодарение на личното ни отношение и индивидуалния ни подход към всеки един клиент. Съответно търсенето на нашите услуги се повиши бързо и ни доведе до откриване на нов офис в Кюстендил."

Офисът се намира на ул. Ген. Крум Лекарски №15, телефонният номер и имейл адресът остават непроменени: 078 988 185, info@asapit.bg.

За ASAPIT

ASAPIT, част от групата ASAP, стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании в България. ASAPIT предлага широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Lexmark и Unify. За повече информация моля посетете www.asapit.bg

 реклама