AOC разширява своята гама IPS монитори с 27-инчов модел

i2757Fh от линията Style Line предлага изискан дизайн и разполага с първокласен IPS панел за невероятно жива и прецизна картина
по статията работи: Теодора Пенева
AOC разширява своята гама IPS монитори с 27-инчов модел
Снимка: sxc.hu

Специалистите в областта на дисплеите AOC разширяват гамата си от конкурентни IPS монитори с представянето на още един 68,6-сантиметров (27″) широкоекранен модел. i2757Fh от линията Style Line на AOC предлага изискан и ултра тънък черно-сребрист дизайн и разполага с първокласен IPS панел за невероятно жива и прецизна картина. Предназначен както за професионална, така и за лична употреба, този Full HD монитор може да се похвали с най-съвременна LED технология със зашеметяващи параметри. Страхотните възможности за свързване и условията за сервизно обслужване превръщат този огромен енергоспестяващ екран в идеален избор за всяка всекидневна или работно място.

Висококачествен IPS панел

IPS (in-plane switching) е съвременна LCD технология, гарантираща изключително голям ъгъл на видимост, висок контраст и зашеметяваща стабилност на цветовете. i2757Fh осигурява кристална картина с цветове, запазващи се непроменени до ъгъл на видимост от 178° (хоризонтално / вертикално), предоставяйки възможност на няколко души да се наслаждават на страхотното качество на изображението на големия 68,6 см. (27″) екран от различни ъгли. Със своя статичен контраст от 1000:1 (динамичен контраст 20 000 000:1), свръхкратко време за отговор от едва 5 ms и осветеност от 250 cd/m2, този LED модел предлага страхотни характеристики не само за професионална работа с графични изображения, но и за домашни потребители с високи изисквания – и всичко това на изключително конкурентна цена.

Мултимедиен мултиталант

i2757Fh предлага Full HD резолюция с 1920 x 1080 пиксела и със своя формат 16:9 е пригоден идеално за показване на немащабирано съдържание с висока разделителна способност, като например най-новите игри и филми. В двата HDMI и аналоговия VGA вход могат да бъдат включени едновременно множество източници на сигнал, като Blu-ray плеъри, персонални компютри или игрални конзоли.

Отличен дизайн, нисък разход на енергия

i2757Fh разполага с модерен и изискан дизайн с черно-сребрист завършек. Свръхтънкият дизайн е възможен благодарение на пестящата пространство организация с LED подсветка. LED подсветката допълнително спомага за пестене на електроенергия, като намалява общите разходи за притежанието на продукта, както и негативното влияние върху околната среда. Благодарение на това моделът отговаря на строгите изисквания на сертификати като TCO 5.0 и EPEAT Silver.

Първокласно обслужване

AOC осигуряват за модела i2757Fh своята водеща на пазара гаранция от три години, включваща подмяна на място. В случай на проблеми, мониторът ще бъде взет от вашия дом или офис и подменен с друг. След като бъде ремонтиран, той ще ви бъде върнат, а заместващият ще бъде иззет.

i2757Fh вече се предлага на пазара на препоръчителна крайна цена от 565 лв.

 реклама