95-инчов дисплей на Samsung, удостоен с награда InAVation  2

95-инчов дисплей е избран за най-InAVative продукт в своята категория
по статията работи: Данаил Казаков
95-инчов дисплей на Samsung, удостоен с награда InAVation

Samsung Electronics Co. Ltd. днес обявиха, че са удостоени с наградата InAVation за 2014 г. за един от своите B2B дисплеи. Организирани от списание InAVate, InAVation наградите подчертават отличната съвместна работа на производители и интегратори на аудио и видео техника в Европа, Близкия изток и Африка в редица вертикални пазари. Samsung взе награда за най-иновативен дисплей за своя ME95C Large Format Display (LFD). Победителите бяха обявени на Integrated Systems Europe (ISE) 2014 на церемония в Amsterdam Convention Factory.

Награденият продукт на Samsung бе номиниран от редакторския екип на InAVate и спечели гласовете на представители в областта на аудио и видео индустрията. B2B решенията за дисплеи на Samsung, включително модела ME95C LFD, са изложени на щанда на Samsung (#1-H20) на ISE 2014 тази седмица в RAI (Amsterdam Exhibition and Convention Center) в Амстердам.

ME95C LED професионални дисплеи

С 95-те си инча Samsung ME95C LFD е най-големият професионален LED дисплей и решение подходящо за всички високотехнологични ритейл обекти и корпоративни конферентни зали, които имат желание да наблегнат на своите продукти, да подобрят атмосферата и да добавят усещане за комфорт по време на делови срещи. ME95C предлага ненадминато качество на картината с по-широка гама цветове, по-голям контраст и допълнителна дълбочина на черното. Дисплеят може да бъде инсталиран вертикално и хоризонтално за разнообразни приложения. Той позволява на ритейл търговците да предложат различно изживяване в магазините си посредством digital signage решение в реални размери. Технологията предоставя поглъщаща визуална среда, в която потребителите се чувстват така, сякаш гледат истинските продукти. В корпоративна среда ME95C може да замести съществуващите устройства, като проектори, и предоставя по-привлекателно изживяване. LED технологията, използвана в ME95C, изисква по-малка консумация на енергия, което намалява и стойността на притежание.

"Samsung е удостоен с наградата InAVation, каза старши вицепрезидента на Visual Display Business в Samsung Electronics Джонг-хуан Ким. Пазарът на B2B дисплеи в Европа, Близкия изток и Африка е ключов сегмент за нашето развитие през 2014 г. и ние сме доволни, че едно от нашите основни решения за B2B дисплеи е оценено от експертите в индустрията.”

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен лидер в технологиите, който разкрива нови възможности за хората навсякъде. Ние преобразяваме света на телевизорите, смартфоните, личните компютри, принтерите, фотоапаратите, домашните електроуреди, LTE системите, медицинските уреди, полупроводниците и LED решенията чрез постоянни нововъведения и открития. За нас работят 286 000 души в 80 страни, а годишните ни продажби са 216,7 млрд. долара (274,4 млрд. лв.). За да откриете повече, моля, посетете www.samsung.com.

 реклама