56 дежурни филиала на УниКредит Булбанк в 26 града ще обслужват клиенти в средата на четирите почивни дни

За една година банката е увеличила броя на своите банкомати на територията на страната с 13%.
по статията работи: Петър Чернев
56 дежурни филиала на УниКредит Булбанк  в 26 града ще обслужват клиенти в средата на четирите почивни дни
Снимка: Булфото

В средата на четирите почивни дни УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти в 56 дежурни филиала в 26 града в страната. На 8 септември ще работят всички филиали на банката, обслужващи клиенти традиционно в съботни дни.

През празничните дни УниКредит Булбанк ще следи и при необходимост ще зарежда редовно всичките си 644 банкомата в страната. Банката е създала организация, така че банкоматите й да разполагат с достатъчно средства през празничните дни, когато се очакват повече транзакции.

При необходимост ще бъдат правени и допълнителни зареждания с пари. Ще се следи работоспособността на банкоматите и ще се отстраняват евентуални технически проблеми.

За една година банката е увеличила броя на своите банкомати на територията на страната с 13%.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит с дебитни карти е без такса – както в страната, така и в чужбина. На всички 644 банкомата могат да се осъществяват периодични плащания към все повече търговци и дружества за комунални услуги като Топлофикация, Водоснабдяване, Електроснабдяване, мобилни оператори и др.

От 14 август 2012 г. клиентите могат лесно и безплатно по всяко време на денонощието да абонират своята карта за услугата "Сигурни плащания в Интернет" на банкомати на УниКредит Булбанк.

От съображения за сигурност при въвеждане на ПИН кода си банката съветва своите клиенти винаги да прикриват клавиатурата на банкомата.

При блокиране на банкова карта или други проблеми при извършване на операции на банкомат на банката клиентите могат да използват телефоните на дежурните оператори: 02/933 72 12 и кратък номер за избиране от мобилен телефон -15 212.

Повече информация за работещите клонове в събота и местоположението на банкоматите на банката е публикувана на сайта на УниКредит Булбанк www.unicreditbulbank.bg.

 реклама