5000 минути в мрежата на GLOBUL за всички нови абонати на GLOBUL WEB&TALK И GLOBUL UNITED

Предложението е валидно за абонаментни програми GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United с месечна такса от 16,99 лв.
по статията работи: Данаил Казаков
5000 минути в мрежата на GLOBUL за всички нови абонати на GLOBUL WEB&TALK И GLOBUL UNITED
Снимка: Globul

Новите клиенти на абонаментните програми GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United, които подпишат своя договор до края на април 2014 г., ще получат допълнително 5000 минути за разговори в мрежата на оператора на месец за целия срок на договора.

Предложението е валидно за абонаментни програми GLOBUL Web&Talk и GLOBUL United с месечна такса от 16,99 лв. или повече и е валидно с двугодишен договор за всички нови абонати на GLOBUL, както и за съществуващите клиенти на оператора, които подновяват своя договор по Програма ЗАЕДНО.

Допълнителните 5000 минути за разговори в мрежата на GLOBUL започват да се ползват след изчерпването на основните пакети включени минути. Така например, клиентите на абонаментните програмa GLOBUL Web&Talk с месечна такса 16,99 лв. вече ще разполагат със 180 минути на месец за разговори с всички национални мрежи, към номера от Зона 1 и Зона 2 за международни разговори и роуминг в Европейски съюз, а след тяхното изчерпване - с още 5000 минути на месец за разговори с мобилни номера от мрежата на GLOBUL.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия и има над 160 милиона абонати.

 реклама