50% повече национални минути и мобилен интернет с Мтел трансфер

Горещите оферти на телекома не спират до тук
по статията работи: Данаил Казаков
50% повече национални минути и мобилен интернет с Мтел трансфер

С лятната промоция на Мтел за плановете трансфер клиентите на телекома ще получат 50% повече мобилен интернет с тарифи трансфер S, M, L и XL, които важат при сключване на двугодишен договор.

В допълнение, тарифи трансфер M и L се предлагат и с 50% повече национални минути за периода от 1 до 31 юли. Планът Мтел трансфер М ще включва 750 MB на максимална скорост и 450 национални минути за 24,90 лева на месец, а Мтел трансфер L ще включва 1 500 MB и 900 национални минути за 39,90 лева месечно.

Горещите оферти на телекома не спират до тук. До края на юли при същия срок на договора трансфер XL е с промоционална месечна такса от 79,90 лв. В пакета се включват неограничени минути към всички национални мрежи и 15 000 MB мобилен интернет за лято в непрестанна връзка с всички навсякъде.

Мтел трансфер позволява прехвърлянето на неизговорени, включени в пакета, национални минути за следващия месец. Промоционалните условия важат при сключване или преподписване на двугодишен договор и са валидни за цялата продължителност на договора.

За Telekom Austria Group: Telekom Austria Group се търгува на Виенската стокова борса от ноември 2000 година. Групата е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 милиона клиенти на всички пазари, на които оперира. Към момента TAG оперира в осем държави: Австрия (А1), Словения (Si.mobil), Хърватия (Vipnet), Сърбия и Македония (Vip operator), България (Мобилтел), Беларус (velcom) и Лихтенщайн (mobilkom Liechtenstein). Общият пазар на осемте държави обхваща около 41 милиона жители. В края на 2012 година общите приходи на групата са били 4,33 милиарда евро.

За Мобилтел: Мобилтел е водеща компания на пазара на телекомуникации в България, част от Telekom Austria Group. Днес телекомът с пазарен дял от 39% предоставя своите услуги на над 4,2 милиона клиенти. Компанията има важна роля като двигател на икономиката и обществото с инвестиции, надхвърлящи 2,5 милиарда лева от основаването си през 1995 година. След придобиването на два от най-големите фиксирани оператори в страната през 2011 година, компанията се превърна в цялостен телеком доставчик. Телекомът предоставя на своите клиенти мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет и цифрова телевизия.

 реклама