5 години сигурност с интелигентните електроуреди на Samsung

Потребителите на компанията, които закупят хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане в периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 г., автоматично получават безплатна удължена гаранция
по статията работи: biznews.bg
5 години сигурност с интелигентните електроуреди на Samsung

Samsung Electronics обяви, че ще предложи повече сигурност на своите клиенти, осигурявайки 5 години пълна гаранция при покупка на избрани електроуреди. Потребителите на компанията, които закупят хладилник, пералня, фурна или плот за вграждане в периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2017 г., автоматично получават безплатна удължена гаранция за повече спокойствие и комфорт.

"Разработването на първокласни технологични продукти и услуги е основен ангажимент на Samsung. Нашите интелигентни електроуреди не само предлагат най-добро качество, но са и създадени за дългогодишна употреба. Знаем, че покупката на хладилник или пералня е значителна инвестиция за нашите потребители и вярваме, че удължената 5-годишна гаранция ще им даде повече сигурност и надеждност", каза Елена Томова, Ръководител продажби "Бяла техника" в Samsung Electronics България.

Сред най-впечатляващите и практични уреди, налични на българския пазар и включени в промоцията, е допълнението към серията AddWash - AddWash Combo (пералня и сушилня), която бе представено за първи път по време на изложението IFA 2016. Новият модел съчетава много от иновативните технологии на Samsung, за да спести възможно най-много време и да предостави максимална производителност.

AddWash Combo отново разполага с "AddDoor" врата, разположена върху основната врата на уреда и осигурява на потребителите лесен начин да добавят забравени дрехи или повече перилен препарат, докато машината работи, без да се налага да източват водата, за да отворят основната врата. А за още по-голямо улеснение, иновативната вратичката за добавяне, освен по време на прането, може да бъде използвана и при процеса на сушене. Също така, допълнителната вратичка не може да бъде отворена в нито един момент, когато защитната блокировка за деца е задействана и температурата превишава 50°C, елиминирайки възможността за случайни наранявания.

AddWash Combo е оборудвана с набор от смарт функции, съвместими с устройства с Android и iOS. Така потребителите имат възможността дистанционно да проследяват и да контролират машината, както и да получават набор от уведомления директно на смартфона си.

В допълнение, революционната технология Ecobubble, налична за модела, позволява ефективното пране дори при ниски температури. С помощта на технологията, перилният препарат бързо се превръща в мехурчета, прониква в тъканите и лесно отстранява замърсяванията, като в същото време пести енергия.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 реклама