26 години ОЙРОШПЕД: Правим логистика – създаваме приятелства!

Мисията, която си поставя ОЙРОШПЕД е да бъде българският пазарен лидер в областта на спедицията и логистиката
по статията работи: biznews.bg
26 години ОЙРОШПЕД: Правим логистика – създаваме приятелства!

ОЙРОШПЕД e първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията и логистиката. Компанията е водена от идеята, че доброто сътрудничество с клиентите, партньорите и доставчиците е отражение на отдадеността на екипа към фирмените ценности и практики. Затова ОЙРОШПЕД гради екип от мотивирани и доволни от работата си професионалисти, които спазват основните принципи на честност, отговорност, всеотдайност, социална отговорност и ангажираност към всички заинтересовани. Това гарантира стабилност и устойчиво развитие за всеки, който взаимодейства с ОЙРОШПЕД.

Мисията, която си поставя ОЙРОШПЕД е да бъде българският пазарен лидер в областта на спедицията и логистиката, изграждайки дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, партньори и доставчици, базирани на доверие и сътрудничество, да формира организационна и управленска култура, основана на ценности, да подпомага развитието на българската икономика и конкурентоспособност.

В сътрудничество с над 500 партньора в Европа и света ОЙРОШПЕД осигуряваме логистична мрежа за превоз на комплектни и групажни пратки до всяка точка на земното кълбо. През 2010 година компанията приложи международното си ноу-хау и в България, като стартира мрежа за експресни доставки на групажни и куриерски пратки в страната. Компанията разполага с модерен логистичен терминал в района на Аерогара София с 12 500 кв.м. покрита складова площ с над 9000 палетни места, както и филиали и складови бази в Пловдив, Стара Загора, Бургас, Слънчево (Варна), Русе и Лясковец. През 2015 година ОЙРОШПЕД стартира мащабна инвестиция в размер на 15 млн. лева в три нови логистични бази – в Слънчево (Варна), Бургас и Русе. Тази инвестиция подобрява скоростта и качеството на групажните ни съобщения и куриерските услуги, обработката на морски контейнери и разширява възможностите за съхранение, обработка и дистрибуция на химикали (препарати за растителна защита), семена и други продукти за аграрния сектор.

 реклама