15 студенти започват стаж в 411 Маркетинг  2

Компанията дава възможност на младите специалисти, след приключване на стажа, да получат дългосрочен трудов ангажимент
по статията работи: biznews.bg
15 студенти започват стаж в 411 Маркетинг

15 студенти от ВВМУ "Никола Й. Вапцаров” започват стаж в 411 Маркетинг. През следващите 5 месеца те ще бъдат обучавани в SEO /оптимизация на търсещи машини/, дизайн и разработка на сайтове и уеб базирани приложения. Обучението ще се провежда в реална бизнес среда, като акцентът ще бъде върху практиката и реалните казуси.Стартът на кариерата им е по програма на МОН "Студентски практики”. След успешно завършване на курса ще бъде издаден сертификат. За всеки стажант фирмата е осигурила индивидуално работно място, како и ментори, които да работят със студентите.

Компанията дава възможност на младите специалисти, след приключване на стажа, да получат дългосрочен трудов ангажимент. "26% от служителите на фирмата са студенти, избрали да започнат своята кариера при нас. Работното им време е съобразено с часовете за лекции и упражнения”, каза оперативният мениджър Ваня Кирилова. Очаква се до края на 2017 г. компанията да открие над 30 нови работни места, основно за SEO и IT специалисти, разработчици на уеб базирани приложения.


В началото на годината, 411 Маркетинг и ВВМУ "Никола Й. Вапцаров” стартираха обучение на студенти в SEO. Инициативата е първа по рода си в  България, обединила усилията на компанията и академичната общност. Целта е да се дадат на младежите знания и умения, приложими в бизнес практиката. В проекта участват над 80 студенти.

411 Маркетинг отваря първия си офис във Варна през 2009 година, сега разполага с два офиса и осигурява над 200 работни места. Фирмата е част от 411 Locals, международен бранд с филиали в България, САЩ и Филипините. Компанията специализира в изработка на сайтове и тяхната оптимизация, предназначени за малки и средни бизнеси. 411 Locals е класирана в ТОП 10 на SEO компаниите в САЩ.

 реклама