1000 минути към национални фиксирани мрежи с GLOBUL home 2.99

След изчерпване на включените минути, абонатите на GLOBUL Home 2.99 ще разговарят на специалната цена от 5 стотинки на минута с всички фиксирани номера в страната
по статията работи: Данаил Казаков
1000 минути към национални фиксирани мрежи с GLOBUL home 2.99
Снимка: Globul

От утре, всички нови и съществуващи клиенти на GLOBUL ще могат да се възползват от 1000 минути за разговори към всички национални фиксирани мрежи на месец само за 2,99 лв. с новата програма за домашен телефон GLOBUL Home 2.99.

След изчерпване на включените минути, абонатите на GLOBUL Home 2.99 ще разговарят на специалната цена от 5 стотинки на минута с всички фиксирани номера в страната. Разговорите към мобилните мрежи в страната ще се таксуват на цена от 32 стотинки на минута.

GLOBUL Home 2.99 се предлага без такса за първоначално свързване, а клиентите на тарифата ще имат възможност да изберат и безплатен фиксиран апарат от налични модели в търговската мрежа на GLOBUL.

Офертата е валидна от 17 април до 31 май за всички частни клиенти, които сключат нов двугодишен договор за програма GLOBUL Home 2.99 или преподпишат настоящ договор за фиксирани услуги по Програма "ЗАЕДНО" за нов двугодишен срок. Предложението за безплатен фиксиран апарат е валидно до изчерпване на количествата, при сключване на нов двугодишен договор за програма GLOBUL Home 2.99.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия и има над 150 милиона абонати.

 реклама