"Юникорн ритейл груп" обяви партньорството си с марката Claire’s и отварянето на първия магазин в България  3

Световно известната марка за бижута и аксесоари стъпва за първи път у нас
по статията работи: Данаил Казаков
"Юникорн ритейл груп" обяви партньорството си с марката Claire’s и отварянето на първия магазин в България

"Юникорн ритейл груп", обяви партньорството си с една от водещите модни марки за аксесоари и бижута таргетирани към млади жени, момичета и тинейджърки, Claire’s. Първият франчайз магазин на марката ще отвори в търговския център STRAND Бургас, на 8 юни. С този магазин Claire’s ще стъпи за първи път у нас.

Магазинът ще предлага пълната гама от уникални бижута и аксесоари за момичета от 3 до 18 годишна възраст. Това ще включва най-новите линии на марката като: колекцията на поп звездата Katy Perry - PRISM, която е на световния пазар от миналия месец, както и колекциите My Little Pony и Hello Kitty.

Бил Холер, Главен изпълнителен директор на Global Franchise за Claire’s заяви: "Щастливи сме да работим с Юникорн ритейл груп и сме изключително доволни да представим марката Claire’s и в България. Ние вярваме, че нашата широка гама от достъпни продукти е естествено допълнение към стила на всяко момиче по целия свят. Очакваме да изградим стабилни отношения с Юникорн ритейл груп и да отворим магазини на Claire’s в цяла България."

Мариела Остенд, Изпълнителен директор на Юникорн ритейл груп добави: "Claire’s е световно известна марка, изключително добре приемана от потребителите и имаме за цел да я популяризираме в цяла югоизточна Европа. Продуктовите линии на компанията, голямото разнообразие и достъпни цени правят Claire‘s предпочитаният избор за потребителите. Ще работим за популяризирането и утвърждаването на марката и в България."

ЗА CLAIRE`S:

Сlaire’s е един от водещите, световни, специализирани търговци на дребно на модни бижута и аксесоари за млади момичета, тийнейджъри и момичета на възраст от 3 до 35 години. Към 3 май, 2014 Claire’s управлява 3 071 магазина в 18 страни в Северна Америка, Европа и Китай. Марката има франчайз магазини в 18 страни, разположени главно в Близкия изток, Централна и Югоизточна Азия и Централна и Южна Америка. Марката има и 426 франчайз магазина в 29 страни намиращи се в Близкия изток, Централна и Югоизточна Азия и Централна и Южна Америка. Повече информация относно магазините и марката Claire’s е достъпна на корпоративния сайт на компанията: www.clairestores.com.

ЗА UNICORN RETAIL GROUP:

Unicorn Retail Group е основана в София през 2010 и в момента представлява над 30 международни модни марки като French Connection, Oasis, List, Clarks, St-Martins,Warehouse, Mexx, M&Co, Bossini, Boux Avenue, Mustang, OVS, Shana, Silvia Heach и други. Комбинацията от задълбочено ноу-хау в областта на модата, както и дългогодишния опит на екипа, дава на UNICORN Group уникално предимство, което я прави една от най-голямите модни търговски групи в България.

 реклама