"Хера адвертайзинг" ще представи свои продукти на специализирана изложба за реклама

Събитието ще се проведе от 16 до 18 октомври 2013 г. в Интер експо център – София.
по статията работи: Ралица Стоянова
"Хера адвертайзинг" ще представи свои продукти на специализирана изложба за реклама
Снимка: Хера адвертайзинг

Русенската компания "Хера адвертайзинг” ООД ще представи свои продукти в няколко направления на втората специализирана изложба за печатни и рекламни комуникации COPI’S. Събитието ще се проведе от 16 до 18 октомври 2013 г. в Интер експо център – София.

Изделията са ориентирани към рекламни агенции, производители на персонализирани продукти и фирми от сектор машиностроене. Хората от бранша ще могат да се запознаят с характеристиките и предимствата на "Епоксидния ДОМИНГ” - за изработка на обемни стикери. "Смолата на епоксидна основа беше представена на COPI’S 2012 и е предназначена за професионална употреба", съобщи Явор Роев, управител на дружеството.

Стенните часовници "Хера” са разработени и произведени с една единствена цел – лесна персонализация (целият циферблат) и сглобяване без инструменти. Комплектите "Направи сам” пък са на атрактивна цена и позволяват бързо и лесно да се задоволят желанията на клиентите.

Новост ще бъдат четири вида серийно произвеждани технически табелки от алуминий. Основното приложение, което намират, е в сферата на машиностроенето, за обозначаване и брандиране на машини, съоръжения и др. В тази област фирмата има дългогодишен опит като доставчик на някои от най-големите имена в този бранш, уточни Явор Роев.

Стикерите от поликарбонат, използвани при контролните панели, допълват асортимента от  артикули, предназначени за производителите на машини и апаратура.

Всички представители  на фирмите, проявяващи интерес, ще могат да получат информационни материали и консултация от представителите на "Хера адвертайзинг” ООД на щанд А12 в зала 4 през целия период на изложението.

 Изложбата COPI‘S е резултат от обединените усилия на Агенция "Булгарреклама” и "Прим дизайн”. Партньори на събитието са "Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи /БАПРИЕ/ и Българска асоциация за съвременна графика и печат /БАСГП/. Очаква се значителен интерес от страна на български и чуждестранни компании да се включат в най-голямото изложение за рекламната и печатна индустрия в България, представяйки тенденциите и последните технологии в своите области.

 

 реклама