„Топлофикация Бургас” опрости сметките на трима коректни абонати

Последователно в социалната си политика за Деня на енергетика дружеството отново осигури стипендия на бургаски ученик
по статията работи: Елица Елефтерова
„Топлофикация Бургас” опрости сметките на трима коректни абонати
Снимка: sxc.hu

Комфортът и удовлетворението на клиентите е смисълът в работата на "Топлофикация Бургас”. Последователно в социалната си политика и в традицията за 5-та поредна година за Деня на енергетика дружеството опрости месечните сметки на трима от коректните си абонати.

Топлата вода през месец юни е безплатна за Валентин Гочев от к-с "Славейков”, Тодор Керемедчиев от к-с "Лазур” и Драган Жеков от к-с "Изгрев”. Щастливците бяха избрани на случаен принцип измежду всички лоялни клиенти на дружеството. Жребият изтегли публично ученикът от Професионална гимназия по механоелектроника и електротехника Красимир Райков.

Дванадесетокласникът Красимир Райков е новият стипендиант на "Топлофикация Бургас”, избран заради високите си успехи в учебната дейност. Пред специалисти от топлофикация, чрез специално подготвена презентация,ученикът представи гимназията още от нейното създаване през 1925 година.

Финансовото подпомагане на талантливи деца от професионалното училище е една от традициите на бургаската топлофикация. Шеста поредна година дружеството отпуска стипендии на отлични ученици, за да могат те да развиват по-задълбочено своите интереси и да реализират мечтите си. През годините предприятието е подпомогнало учениците Иван Кръстев, Стамат Фортунов, Веселин Павлов, Йордан Маринов и Пламен Величков.

Да благодари на спомоществователите си в деня на техния професионален празник дойде миналогодишният стипендиант Пламен Величков, който на същия ден през 2011 г. сподели пред тях мечтата да продължи образованието си в Техническия университет – София. Пламен вече е студент. "Благодарение на тази стипендия  успях да финансирам уроците си по математика и успешно да премина през приемните изпити в университета”, разказа бившият стипендиант.

"Топлофикация Бургас” е дружеството, което осигурява топлина и уют на хиляди бургаски домове. Съвместило най-модерните технологии  и иновации с постоянство в социалните ангажименти, предприятието е сред най-успешните в страната.  "В трудната икономическа среда ние успяваме не само да оцелеем, но и да вървим напред, да имаме своето социално лице и корпоративна отговорност.

Невъзможно е това да се постигне без усилията и всеотдайността на нашите служители”, каза изпълнителният директор на "Топлофикация Бургас” инж. Въльо Дучев и връчи грамоти на хората, осмислили живота си чрез професията на енергетика. За професионалните им умения и качествено изпълнение на поставените задачи бяха отличени Любомир Русков, Костадин Койчев и Стефан Иванов.

 реклама