"Типично" в партньорската програма на vbox7.com

С включването на "Типично" в партньорската си програма vbox7.com прави поредната стъпка в посока предоставяне на качествено и ексклузивно съдържание за своите потребители
по статията работи: Данаил Казаков
"Типично" в партньорската програма на vbox7.com

"Типично", първият български комедиен уебсериал, стана част от партньорската програма на vbox7.com. Основната концепция на сериала е комедийното пресъздаване на ежеднвените житейски ситуации от бита на всеки българин. Забавните случки от деня на младите двойки са представени с много хумор във видеата на "Типично".

Ексклузивното съдържание, което може да бъде гледано на страниците на vbox7.com, е продуцирано от Cybertronic Studios, които имат дългогодишен опит в областта на видео продукциите и уеб дизайна.

С включването на "Типично" в партньорската си програма vbox7.com прави поредната стъпка в посока предоставяне на качествено и ексклузивно съдържание за своите потребители. Програмата предвижда поделяне на приходи от реклама, излъчена във видеата, като по този начин авторите и праводържателите на видео съдържание печелят от него.

Най-големият български сайт за видео споделяне промотира съдържанието на официалните си партньори и стимулира създаването на качествени и разнообразни видеа. Vbox7.com ще предоставя все повече ексклузивно българско и международно съдържание, като всичко това се прави в името на потребителите.

 реклама