„Станга” АД сключи договор за сътрудничество с американската ТЕОСО

В „Станга” постъпват на работа първите интегратори, внедрители и тестери с UNIX от новия екип
по статията работи: Нели Минчева
„Станга” АД сключи договор за сътрудничество с американската ТЕОСО
Снимка: Станга

"СТАНГА” АД привлече за свой партньор на българския пазар американската компания за решения за телекомуникационния сектор "TEOCO” (The Employee Owned Company).

Сътрудничеството между двете организации ще включва създаването и съвместното управление на локален инженерингов екип, който ще работи по проекти на водещи телеком оператори от цял свят.

Компанията "TEOCO” присъства на телекомуникационния пазар от 1994 г. Централният ѝ офис се намира във Феърфакс, щата Вирджиния в САЩ, а специализираните ѝ решения се използват от над 50 фирми с челни позиции в сектора.

В "СТАНГА” постъпват на работа първите интегратори, внедрители и тестери с UNIX от новия екип. Новооткритите длъжности са насочени и към млади специалисти в областта на информационните и телекомуникационните технологии, които имат готовност за чести пътувания зад граница и владеят свободно английски език.

За повече информация: http://www.stanga.net/careers

За "СТАНГА” АД:

"СТАНГА” АД е софтуерна компания, която вече над 10 години предлага на международния пазар професионални услуги в областта на информационните технологии и телекомуникациите. В края на 2011 г. "СТАНГА” се преобразува от дружество с ограничена отговорност в акционерно дружество. Освен в България компанията е представена и във Великобритания, Франция, Израел, САЩ и Канада.

 реклама