„Национална лотария“ с нов джакпот за новогодишното си предаване  2

Веселин Маринов и Графа зарадваха публиката в студиото
по статията работи: Петър Чернев
„Национална лотария“ с нов джакпот за новогодишното си предаване
Снимка: Refresh PR

Четири часа преди Нова година най-известният водещ в телевизионния ефир Захари Бахаров, не спря да раздава награди в шоуто "Национална лотария". Празничното издание на играта зарадва своите участници с нечувания джакпот, който скочи до 250 000 лева за предаването.

По традиция за френското бижу в студиото се бориха трима души, но само един от тях се сдоби с луксозното возило, което този път влезе на сцената под звуците на хитовото парче "Кауза пердута" на Графа, който беше зад волана на лъскавия автомобил и изпълни хита си на живо за всички в студиото.

Шоуто не приключи с това и тримата късмтлии Панайот Панайотов, Димчо Димов и Мина Шопова премериха късмета си в оспорвана битка за новата кола. Да гледа новогодишната заря през предното стъкло на возилото обаче беше орисан само Димчо Димов, който спечели колата на стойност 21 566 лева.

В играта "Сейфове" пред четиридесетте хиляди лева се изправиха Петя Чилингирова и Милен Иванов, които предидизвиказа късмета си в новогодишната вечер. Правилата на играта повеляват в седем от сейфовете да се крият суми, а в останалите три – хиксове. Водещият Захари Бахаров беше подготвил изненади за участниците и в не толкова късметлийските сейфове, в които имаше хиксове, се криеха и предметни награди. Така в края на играта на играта Петя Чилингирова прибра у дома 750 лева, домашно кино и смарт телефон, а Милен Иванов стартира новата година с 4 000 лева по-богат.

Празничният джакпот в третата игра "Мегаджакпот" достигна 250 000 лева и за него се бори Иванка Недялкова. Новогодишният късмет на участничката й донесе 17 500 лева, а всеки останалите трима претенденти – Йорданка Топалова, Димитър Дучев и Тодор Димитров, напуснаха студиото с утешителните награди от 500 лева и 32 инчов телевизор.

С това обаче раздаването на награди не приключи. Студиото на "Национална лотария" се превърна в сцена на най-масовото раздаване на пари в ефира на Нова ТВ, след като Захари Бахаров връчи пет чека за моментни печалби на стойност 50 000, 10 000, две печалби по 5 000 лева и една 5 дневна екскурзия за двама до Рим.

Финал на едночасовото празнично издание на гейм шоуто постави изпълнението на Веселин Маринов с една от новогодишните му песни. Певецът изправи на крака публиката, а фойерверките в студиото превърнаха сцената в новогодишна приказка.

Билети на "Национална лотария" могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour и T post.

 реклама