„Максима България” откри своя първи магазин в град Плевен

С новия обект, който е с площ 1200 кв. м, магазините от веригата в страната стават 41
по статията работи: Нели Минчева
„Максима България” откри своя първи магазин в град Плевен
Снимка: Максима България

На 25-ти ноември, в 10.00 часа, в гр. Плевен отвори врати първият за града супермаркет Т МАRКЕТ и четиридесет и първи в страната. Той се намира на адрес ж.к. Сторгозия № 79. С новия обект магазините от веригата в страната стават 41. T MARKET в Плевен е с площ 1200 кв. метра и разполага с паркинг за 28 места. Открити са над 30 нови работни места.

"Магазинът ни в Плевен е един от най-хубавите, които сме правили досега. Той посреща клиентите си с по-различен от познатия досега интериор и предлага широк асортимент от стоки и услуги за всеки вкус и нужди. Сигурен съм, че скоро ще се превърне в предпочитано място за пазаруване на жителите не само на квартала, но и на града”, каза г-н Вигинтас Шапокас, Генерален директор на "Максима България”.

Асортиментът включва над 11 000 разнообразни стоки за дома. Специално внимание е отделено на продукти, готови за консумация и приготвени на място. За любителите на вкусната храна се предлагат разнообразни видове салати и кулинария собствено производство, пресен хляб и сладкиши. Салатите са приготвени по изпитани рецепти, от специално подбрани продукти и вече са се доказали като любими на клиентите в страната.

Изграден е щанд за прясно месо; има богат избор от колбаси, които могат да се нарязват на място по желание на клиента. Здравословното хранене на семейството се допълва от богат избор на винаги свежи плодове и зеленчуци. Новост е и продажбата и меленето на уханни видове кафе.

Освен хранителните продукти, магазинът предлага много стоки, необходими за домакинството и бита.

Както винаги досега, Т МАRKET запазва за клиентите си най-добрите цени и високо качество на продуктите.

Откриването на магазина уважиха официални гости от община Плевен, като лентата беше тържествено прерязана от г-н Стефан Петков - заместник кмет и г-н Шапокас. Новата придобивка на град Плевен беше отбелязана с танцови изпълнения на любимия зa региона Северняшки ансамбъл, много музика, забавни състезания за присъстващите и награди. Нетърпеливите клиенти бяха посрещани лично от въплътения имидж на веригата - Добрия Съсед и се възползваха от интересните промоции, които съпътстваха празничния ден.

В обекта, освен супермаркет Т МАРКЕТ, се предлагат и услугите на магазин за цветя и подаръци, каси за плащания и парични преводи и магазин за бельо.

Работното време на Т MARKET в Плевен е от 8 до 22 часа всеки ден.

"Максима България” ЕООД е част от литовската компания Maxima Grupe UAB, която навлезе на българския пазар през 2005 г., откривайки първия магазин T MARKET. До 2011 г. бяха отворени 40 супермаркета Т MARKET и T MARKET Express в градовете София, Пловдив, Асеновград, Костенец, Велико Търново, Враца, Лом, Монтана, Самоков, Перник, Разград. В компанията работят над 1100 души. Магазините от веригата са разположени близо до дома или работното място на хората, които могат да правят своите ежедневни покупки лесно, удобно и бързо.

 реклама