„Максима България” откри своя 42-ри магазин T Market и първи за Пазарджик

Асортиментът включва над 11 000 разнообразни стоки за дома, открити са 25 нови работни места
по статията работи: Нели Минчева
„Максима България” откри своя 42-ри магазин T Market и първи за Пазарджик
Снимка: Максима България

Днес, 23-ти февруари, в 10.00 часа, в гр. Пазарджик отвори врати четиридесет и вторият в страната супермаркет Т МАRКЕТ и първия за града. Той се намира на адрес ул. "Градски пазар 1”, Център, ГУМ. T MARKET в Пазарджик е с площ 1100 кв. метра и разполага с подземен паркинг специално за клиентите на супермаркета. Открити са над 25 нови работни места.

"Магазинът ни в град Пазарджик е нововъведение за града. За нас е радост, когато стъпваме в нови градове, защото имаме възможност да се срещнем и запознаем с нови потребители и да опознаем техните специфични изисквания. Магазинът ни тук предлага широк асортимент от стоки и услуги за всеки вкус и нужди. Сигурен съм, че скоро ще се превърне в предпочитано място за пазаруване на жителите не само на квартала, но и на града”, каза г-н Вигинтас Шапокас, Генерален директор на "Максима България”.

Асортиментът включва над 11 000 разнообразни стоки за дома. Специално внимание е отделено на продукти, готови за консумация и приготвени на място. Предлагат се разнообразни видове салати и кулинария собствено производство, пресен хляб и сладкиши. Салатите са приготвени по изпитани рецепти, от специално подбрани продукти и вече са се доказали като любими на клиентите в страната. Изграден е щанд за прясно месо; има богат избор от колбаси, които могат да се нарязват на място по желание на клиента. Както винаги досега, Т МАRKET запазва за клиентите си най-добрите цени и високо качество на продуктите.

Откриването на магазина уважиха официални гости от община Пазарджик, като лентата беше тържествено прерязана от г-н Попов – кмет на град Пазарджик и г-н Шапокас. Нетърпеливите клиенти бяха посрещани лично от въплътения имидж на веригата - Добрия Съсед и се възползваха от интересните промоции, които съпътстваха празничния ден.

Работното време на Т MARKET в Пазарджик е от 8 до 22 часа всеки ден.

"Максима България” ЕООД е част от литовската компания Maxima Grupe UAB, която навлезе на българския пазар през 2005 г., откривайки първия магазин T MARKET. До 2011 г. бяха отворени 41 супермаркета Т MARKET и T MARKET Express в градовете София, Пловдив, Асеновград, Костенец, Велико Търново, Враца, Плевен, Лом, Монтана, Самоков, Перник, Разград. В компанията работят над 1100 души. Магазините от веригата са разположени близо до дома или работното място на хората, които могат да правят своите ежедневни покупки лесно, удобно и бързо.

 реклама