"Красавицата и звяра"-предварителните продажби на билети за приказното приключение започват от днес  4

Вечната приказка на Дисни, покорила няколко поколения, оживява на голям екран в ослепителна игрална версия на 17 март
по статията работи: biznews.bg
"Красавицата и звяра"-предварителните продажби на билети за приказното приключение започват от днес

Вечната приказка на Дисни, покорила няколко поколения, оживява на голям екран в ослепителна игрална версия на 17 март. Вълшебното приключение Красавицата и Звяра е чакано от милиони зрители по целия свят. В България най-нетърпеливите от тях ще имат възможност да бъдат сред първите, прекрачили прага на омагьосания замък, защото предварителните продажби на билети започват от днес. От тогава зрителите ще имат възможност да закупят билети и за предпремиерните прожекции на 16 март. Филмът с участието на Ема Уотсън, Дан Стивънс, Люк Еванс и много други идва в България на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Най-големите фенове на Красавицата и Звяра в България ще имат възможност да са сред първите, които ще видят игралната версия на вечната история на Бел и Звяра. Когато младо момиче от затънтено френско село, но с огромни мечти, попада в омагьосания замък на принц, превърнат в звяр заради арогантността си, техните отношения преминават през куп перипетии, докато се стигне до най-искрени чувства. Вълшебният свят на приказката е населяван още от омагьосани придворни, превърнати в говорещи и изключително чаровни домашни предмети, както и от красив злодей, който няма да се спре пред нищо, за да се ожени за Бел, включително и да убие Звяра. Световното турне на актьорите и екипа е вече в разгара си и някои от големите световни столици – Париж, Лондон, Шанхай, вече се потопиха в приказната атмосфера. А отзивите от късметлиите, имали възможността да гледат филма, са повече от възторжени.

В главните роли ще видим Ема Уотсън (поредицата за "Хари Потър”) като Бел; Дан Стивънс в ролята на Звяра; Люк Евънс ("Хобит: Битката на петте армии") като Гастон – красивия, хитър селянин, който е влюбен в Бел; Кевин Клайн в ролята на Морис – бащата на Бел; Джош Гад като Лафу – дългогодишния приятел на Гастон. Във филма основно с гласовете си участват и редица емблематични актьори: Юън Макгрегър дава гласа си на свещника Люмиер, Стенли Тучи – на клавесина Канденза, ще чуем гласа и на Иън Маккелън като часовника Когсуърт, а Ема Томпсън пресъздава чайника г-жа Потс.

Режисьор на Красавицата и Звяра е носителят на "Оскар" Бил Кондън, а сценарият за пълнометражната версия на класическата приказка е написан от Евън Стилиотополус, Стивън Чоски и Бил Кондън.

Красавицата и Звяра идва в кината в дублирана и субтитрирана версия на 17 март в 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

 

 реклама