До 3000 бонус минути с новия b-connect (6) от Globul

При всяко презареждане, потребителите на b-connect (6) ще получават и бонус минути, валидни за срок от 31 дни
по статията работи: Петър Чернев
 До 3000 бонус минути с новия b-connect (6) от Globul
Снимка: Globul

С новия предплатен пакет b-connect (6), потребителите могат да получат до 3000 бонус минути за разговори с шестима приятели от мобилната мрежа на GLOBUL, в зависимост от презаредената сума на кредита за разговори.

Клиентите на новия b-connect (6) ще разполагат с 500 включени минути към един Extra номер по избор от мобилната мрежа на оператора и 250 включени минути към пет номера в група За приятели, както и с 3 лв. първоначален кредит при активиране. Цената на пакета е само 6 лв.

    При всяко презареждане, потребителите на b-connect (6) ще получават и бонус минути, валидни за срок от 31 дни. Презареждане на стойност от 6 до 19 лв. осигурява бонус от 500 минути към един Extra номер и 250 минути към пет номера от група За приятели, а презареждане за сума от 20 лв. и повече дава 2000 минути към избрания Extra номер и 1000 минути за разговори с петима от група За приятели от мобилната мрежа на GLOBUL.

        Клиентите на b-connect (6) могат да изберат предпочетения от тях Extra номер, както и номерата, които да включат в групата За приятели, чрез обаждане на кратък номер 125.

        След изчерпване на бонус минутите, разговорите към избрания Extra номер и в група За приятели се таксуват на цена от 23 стотинки на минута, а разговорите към всички мрежи в страната струват 45 стотинки на минута. Цената на кратките текстови съобщения към всички национални и международни мрежи е 22 стотинки.

         Всички цени са с включен ДДС.

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на 2011 г. GLOBUL има 4,3 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,25% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 92,95% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2 300 специалисти. Към края на 2011 г. абонатите на COSMOTE Group са 20,5 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 реклама