"Българска история“ и VIVACOM стартират игра "Моето историческо лято“

Големият победител в конкурса ще получи фотоапарат Nikon, осигурен от мобилния оператор
по статията работи: Данаил Казаков
"Българска история“ и VIVACOM стартират игра "Моето историческо лято“

"Българска история" и VIVACOM отправят предизвикателство към всички любители на историята, които обичат да пътешестват из страната. Фотоконкурсът "Моето историческо лято" ще се проведе на интернет страницата на "Българска история" и ще e отворен за участие до 24 август. Всеки, желаещ да се включи в него, трябва да изпрати собствена авторска снимка от пътуване в България до място, свързано с родната ни история. Голямата награда в конкурса – фотоапарат Nikon, модел от 2014 .г, е осигурена от VIVACOM.+

"Моето историческо лято" ще протече в два етапа. Първият от тях ще продължи до 24 август, като през това време всеки ще може да изпраща снимките си на адрес igra@bulgarianhistory.org. Всяка неделя изпратените фотографии през изминалата седмица ще бъдат публикувани в специален албум в страницата на "Българска история". През цялото време посетителите на сайта ще имат правото да гласуват за снимките, които им харесват най-много.

Вторият етап на конкурса ще се проведе между 24 август и 1 септември, като по време на него журито, съставено от екипа на "Българска история" и VIVACOM, ще излъчи победителите измежду първите 10 снимки, събрали най-много харесвания в албума "Моето историческо лято" за целия период. Победителят, класиран на първо място, ще получи фотоапарат Nikon, модел от 2014 г., осигурен от VIVACOM. Следващите трима участници, класирани на втора, трета и четвърта позиция, ще спечелят книгата "Опознай България", представяща родината ни в множество фотографии и звуци.

Фотоконкурсът "Моето историческо лято" е част от редица предстоящи съвместни проекти на "Българска история" и VIVACOM, чиято главна цел е популяризирането на българската история, запалването на интереса към нея, главно от страна на по- младите хора, и засилването на националната гордост. От тази година VIVACOM е основен партньор на инициативата "Българска история".

За VIVACOM

VIVACOM e търговската марка на БТК ЕАД, водещият телекомуникационен оператор в България. Компанията предлага пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана и мобилна телефония, високоскоростен интернет и пренос на данни. Конвергентните услуги, които VIVACOM предоставя на своите крайни потребители и корпоративни клиенти, са достъпни в повече от 1000 магазина на телекома и неговите дилъри в цялата страна. Повече информация за VIVACOM, нейните продукти и услуги можете да намерите на 123 и www.vivacom.bg.

 реклама