„Бъдители“ вдъхновяват ученици в Сливен

Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него
по статията работи: biznews.bg
„Бъдители“ вдъхновяват ученици в Сливен

Благотворителната инициатива "Бъдители" ще гостува на ОУ "Елисавета Багряна” в Сливен на 27-ми януари (петък) от 14:00 часа по покана на директора на училището Величка Христова.
На тема "Как да избера посоката, за да стигна до мега кариера?" ще говорят Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на "Бъдители", Минко Лазаров – съсобственик на фирма, която създава иновативни IT решения в областта на частния бизнес в България и Явор Панталеев – търговски директор на компания за спедиция, транспорт и логистика. 

Инициатива "Бъдители" обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.
Имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за мотивиране – вдъхновяване. Всеки един студент, ученик, всяка личност има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него. В това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности. Хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят. Затова Бъдителите имат за цел да докажат реално, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите им.

Повече информация можете да откриете на сайта на "Бъдители": www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

 реклама