"Белла България" търси таланти сред студентите

Между 20 и 30 на сто от преминалите стаж се реализират професионално в хранителния холдинг
по статията работи: Лиляна Бончева
"Белла България" търси таланти сред студентите
Снимка: Белла

"Белла България” предлага стаж в областта на продажбите, маркетинга, човешките ресурси, финансите, информационните технологии, производството и снабдяването, стана ясно на 11-то издание на форум "Национални дни на кариерата”, който стартира днес в зала "Арена Армеец София”.

Хранителният холдинг обяви за поредна година лятната си стажантска програма, за която могат да кандидатстват студенти, завършили успешно трети курс и притежаващи отлична компютърна грамотност.

Стажът ще се проведе през месеците юли и август. Одобрените кандидати ще бъдат назначени на граждански договор. Освен възможност за усъвършенстване в конкретна професионална област, те ще получат и финансово възнаграждение за периода на стажа. На успешно завършилите ще бъде даден сертификат от компанията, а на най-добрите може да бъде предложена работа, участие в различни корпоративни проекти и включване в базата данни с потенциални кандидати за работа в "Белла България”. Това зависи от вакантните към тази дата свободни работни места и от представянето на стажантите.

"Между 20 и 30 на сто от преминалите стаж при нас се реализираха професионално в компанията. Сред стажантите открихме истински таланти, които показаха високи резултати и силна мотивация. Летните стажове се наложиха като наша дългосрочна инициатива, защото вярваме, че включването в реалните бизнес процеси и запознаването със съвременните практики са стимули за развитието на конкретни професионални умения у младите хора”, изтъкна директор "Човешки ресурси” на "Белла България” Златислава Медарова.

 реклама