"Белла България" представи стажантската си програма на Job Fair в Пловдив

По традиция компанията предлага стаж в областта на продажбите, маркетинга, финансите, информационните технологии и други
по статията работи: Петя Бързилска
"Белла България" представи стажантската си програма на Job Fair в Пловдив
Снимка: Белла България

Какви стажантски позиции планира хранителният холдинг "Белла България” за лятото на 2014 година научиха пловдивските студенти по време на второто издание на кариерния форум Job Fair, (27 септември 2013 г., Университета по хранителни технологии, Пловдив).  По традиция компанията предлага стаж в областта на продажбите, маркетинга, финансите, информационните технологии, производството, снабдяването, човешките ресурси и комуникациите. Одобрените кандидати се назначават на граждански договори. Успешно завършилите получават сертификат, а най-добрите – постоянен трудов договор или възможност за участие в корпоративен проект.

"Целта ни е да дадем възможност на студентите да натрупат практически опит в реална бизнес среда, като се запознаят с предизвикателствата, които поднася мечтаната работата. Затова ги включваме в разработването на проекти и разрешаването на действителни казуси, като избираме за техни ментори най-добрите си висококвалифицирани експерти с международен опит”, коментира Златислава Медарова, директор "Човешки ресурси” в компанията. По думите й тясното взаимодействие между бизнеса и бъдещите специалисти е ключ към постигането на максимално покритие между желаната от младите хора кариера и нуждите на предприемачите от качествени кадри.

Над 800 бяха кандидатите  за летен стаж в "Белла България”  тази година, като 15 от тях получиха шанса да се учат от експертите на компанията. Стажантската програма стартира на 17 юни и продължи от два до три месеца за различните позиции. Ежегодно до 30% от стажантите се реализират професионално в компанията.

"Белла България” е един от най-големите корпоративни работодатели в страната. Компанията предлага отлични условия на труд и заплащане според постигнатите резултати. Създава предпоставки за кариерно развитие и прилага модерни форми на обучение.

 реклама