"Арома" АД открива нов завод с инвестиции за 14 млн. лева

Компанията разширява производствената си база с нов завод, който изпълнява всички критерии на стандарта "Добри производствени практики" (GMP)
по статията работи: Петя Бързилска
"Арома" АД открива нов завод с инвестиции за 14 млн. лева
Снимка: sxc.hu

Новият завод на "Арома" АД ще бъде официално открит на 10.10.2013 г. от 11:00 часа в София, кв. Илиянци, ул. Кирил Благоев 12. Ще присъстват почетни гости и официални лица от бизнес средите в България, партньори и клиенти на компанията.

"Арома" АД инвестира 14 млн. лева в модерно оборудване, нови технологии и съвременни системи за пестене на вода и енергия, за да отговори на повишеното търсене и изисквания на пазара. Компанията разширява производствената си база с нов завод, който изпълнява всички критерии на стандарта "Добри производствени практики" (GMP) и e съобразен с екологичните норми на производство. Полученият сертификатите GMP гарантира високото качество, безопасност и проследимост на продуктите на всеки етап от производството.

"Арома" АД има богатото портфолио с продукти и е предпочитан производител както за българския пазар, така също и за чужди фирми и големи търговски вериги по света. Компанията е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор.

 реклама