„Активиа“ с иновативна колекция от специални вкусове

От днес „Активиа“ пуска за първи път на българския пазар специална колекция от два нови вкуса – Активиа с киноа и лешници и Активиа със спелта и маково семе
по статията работи: biznews.bg
„Активиа“ с иновативна колекция от специални вкусове

От днес "Активиа" пуска за първи път на българския пазар специална колекция от два нови вкуса – Активиа с киноа и лешници и Активиа със спелта и маково семе. Двата продукта се лансират в опаковка от 280 грама.

Новата селекция от вкусове е поредното интересно предложение от марката, което съчетава внимателно подбрани семена и ядки с полезните свойства на млечните продукти.

"Високата хранителна стойност на киноата, лешниците, спелтата и маковото семе във вкусна комбинация с мляко са чудесна възможност за българката да започне здравословно деня си и да бъде активна в своето ежедневие – сподели Даниела Узунова, Мениджър "Пазар България" на "Данон България".

Киноата, лешниците, спелтата и маковото семе са добре познати и приемани заради високия процент протеини, влакнини, минерали и витамини, които съдържат.

За "Данон България"
"Данон България", клон на Danone Group, е иновативният лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на "Данон" е чрез своите продукти да осигури здраве на възможно най-голям брой хора в целия свят.

За "Активиа"
С присъствие в над 70 държави на всички 5 континента, "Активиа" е най-известната марка свежи млечни продукти, предлагана от Danone Dairy от 1987 г. Тя съдържа уникална комбинация от бактерии, подбрани от експертите на "Данон", включително Бифидус актирегуларис. Предимството на млечните продукти на "Активиа" е резултат на повече от 20 години проучвания и опити. 

 реклама